5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov potvrdil formu debaklem!


Branky


22. M. Rada , 32. P. Mleziva , 40. T. Aubrecht , 41. M. Šváb , 61. T. Teplý
0

V sobotu se na Holoubkovkém hřisti se odehrál souboj , který stal za to . Ač jsme nedávno začali jaro tak , už jsme skoro v půlce a pro některé týmy to znamená, že musí zatnout zuby a bojovat, aby se i přísti sezonu mohli hlasit do Okresního přeboru .A jedním s těchto týmu je Kakejcov , který je na tom ze 6 body nejhůř , takže ho čeká nejtěžší práce , aby ještě mohli pomýšlet na tuto soutěz.Kdežto Holoubkov je v naprosto jiné situaci , kdo by na začátku čekal , že na postupových přičkách bude , tak těsno.Tři body děli Holoubkov od prvního místa, takže myslím že v poslední čtvrtině soůtěže se máme rozhodně na co těšit !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domáci už v prvním poločase rozhodli!

Minulý duel těchto soůpeřu skončil 4:0 pro Holoubkov, který hraje uplně v jíné situaci a čeká ho mnoho výzev. Zápas začal ve bojovém duchu .Soupeři se na začátku spíše poznávali a dělali hromadu nepřesnosti.Holoubkovští měli šanci skorovat , již na začátku, ale žádna šance se jim nepodařila využít. Až v 22. minutě si to vzal na starost Milan Rada , který velmi dobře zpracoval autový nadhoz a svoji dělovkou se nemíli a poslal domáci do vedení.Za 10 minut po něm přidal další branku Petr Mleziva , který míč s rohu usměril přesn mezi 3 tyče 2:0 ! Domáci už začali získávat jasnou nadvládu nad zápasem a ve 40 minutě si přidali dalši pojistku a to když se v vyložené šanci Tomáš Aubrecht nemílil a domáci tak zase mohli být klidnější . Protože bojovnost domácích byla opravdu značna , tak po necelé minutě kdy padla 4 brána se rozhodl Michal Šváb přidat další a upevnil , tak skore s prvního poločasu na 5:0 !

Klidný konec

Do druhého poločasu se nastupovalo s absolutně jasným výsledkem a na hře to bylo také poznat.Nikdo se nikam netlačil, domáci se snažili skore uhlidat a dokonce se jim podařila přidát eště jedna branka a to po krásne práci zálohy , která veděla kde bude Tomáš Teplý čekat a přesně mu umožnila zápas ukotvit na konečný stav 6:0.Drazí čtenáři nezapomente , že od těchto chvíli máte možnost hodnotit okolnosti okolo zápasu, jako jsou hráči, kvalita hřistě, párky a dalši možnosti , tak pokud se o hodnoceni rozhodnete budeme velmi rádi , tak děkujeme a přejeme další hezká utkáni.



Ohlasy k zápasu


TJ Holoubkov
Petr Beran: Ze začátku zápasu jsme dělali spoustu nepřesnosti , pak jsme dali goly a zápas se dohrával.Mohli jsme přidat i více branek, ale bohužel to nevyšlo.Rozhodči odvedl svou práci velmi dobře , diváci fandili a jedinou nevýhodou bylo deštívé počasí.

TJ Slávie Kakejcov
Jiří Dvořák: Bohužel , již od začátku sezony nas trápy mnoha zraněni a jde také poznat věkový rozdíl, kdy soůpeř je jasně rychlejši.Zápas to byl klidný ač v nepříjemném počasi.Diváci přijemni a Rozhodči pískal, jak měl.



Sestavy


TJ Holoubkov
P. Šmíd [-] - T. Jankovský [-] , P. Mleziva [-] (54. A. Dragoun [-] ) , M. Šváb [-] (54. F. Ineman [-] ) , J. Zajíček [-] , M. Rada [-] , T. Aubrecht [-] , T. Teplý [-] , P. Procházka [-] , V. Kořan [-] , T. Huml [-]

TJ Slávie Kakejcov
J. Šmolík [-] - M. Fiala st. [-] (46. V. Havlíček [-] ) , K. Masný [-] , R. Svitek [-] , J. Baranec [-] , J. Dvořák [-] , V. Sazima [-] , V. Vyskočil [-] , V. Planeta [-] (75. J. Pour [-] ) , J. Majer [-] , M. Čechura [-] (65. J. Ludín [-] )

ŽK: 85. J. Šmolík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STANĚK Petr - NOVÁK František, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.