Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v prvních minutách zápasu!


0

Tentokrát si to o body mezi sebou rozdali týmy , které děli 5 míst, ale pouze 6 bodů.Tady de krásně vidět, jak je letošní sezona velmi vyrovnána a hraje se o každý bod. Minuly due mezi těmito soupeři skončil lépe pro Mirošovské, kteří tvrdě zabojovali a ukázali, že žadný soupeř si s nimi neodychne.Zápas tehdy skončil 3:1 a bylo na něm jeden s největších počtů diváku v sezoně a tento duel nebyl v tomto moc jiný, také si zde našlo cestu poměrně velký počet příznivců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od 18 minuty to už bylo 4:1

Všichni byly nastoupeni a nevěděli, že za nedlouhu už bude vítež jasný, takže zápas začal a hrálo se hned velmi tvrdě.Příkošice se rozhodli, že vráti Mirošovů minulý zápas opravdu do detailu a začali bojovat . Nastala 3 minuta skore už se měnilo.Když Domáci ůtočník  Luděk Janoůšek veděl kam střelu poslat a jeho tým, už tedy vedl 1:0.Přikošice dál bojovně pokračovali a udávali tempo hry a jakmile zastvítila 10 minuta skore se opět měnilo a dalši branku do Mirošovské brany přidal Petr Voříšek, který našel zkulinku v obraně hostů a dokázal se dostat až k zakončení ve kterém se nemilil 2:0.Jenomže domáci se rozhodli minulý duel pořadně vrátit, takže ani tohle pro ně nebylo dost a v 15 minutě dokázali odskočit , již na rozdíl tří branek a to hezkou týmovou akci , na jehož konci stál Lukáš Krajdl .Hosté se na to snažili reagovat bojovnou a ůtočnou hrou a na její výsledek nečekali dlouho , protože ani né za 2 minuty dokázali také oni dat branku a to hezkou ůtočnou prací Lukáše starinského, který veděl , jak míč klidit do sítě 3:1.Ovšem domáci tak toužební po vítězství si tohle nemohli nechat líbit a po pár sekundách od snižujíci branky Starinského se ke kormiflu zase postavil Luděk Janoůšek , který se nemýlil a domáci tedy zase vedli tří golovým rozdílem.Po takto vyčerpávajícim začátku, už ani jeden tým nedokázal vstřelit branku a konečné skore prvniho poločasu bylo tedy 4:1

Hosté nedali nic nadarmo

Po zvuku píštalky se na hřišti zase ohehrával souboj o konečný výsledek . Hosté se snažili domácim stížit cestu ke třem bodům , ale marně a to když v 55 minutě Vlastimil Nový věděl co dělá a zvýšil tak stav utkáni na 5:1. Hosté za nedlouho na to , ještě dokázali snížit na 5:2 pomoci střeli Jana Šimonovského, který už dokazal jen snížir a zápas tedy skoncčil vítězne pro domáci za stavu 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Příkosice
Jan Novák: V prvních minutách, jsme dokázali zabojovat a to se projevilo na výsledku zápasu .Měli bychom si lépe strážit výsledek.Soupeř hral dobrý fotbal. Diváci byly skvělý a rozhodči pískal, jak se od něj očekáva.

FC Mirošov
Pan Sýkora: Hoste od začatku vstoupili do utkání lépe a mi už jsme se s tím nedokázali vyrovnat.Soupeř ukázal proc stojí na první přičce tabulky a , že hraje na urovní výšší soůtěže.Diváci přijemni a rozhodčí nechybovaly.



Sestavy


TJ Čechie Příkosice
M. Jelínek [-] - V. Nový [-] , P. Voříšek [-] , T. Pražák [-] , P. Šefl [-] (72. J. Běle [-] ) , M. Kravařík [-] , L. Krajdl [-] (89. M. Šefl [-] ) , P. Komanec [-] , L. Jandoš [-] (63. J. Janout [-] ) , P. Gosza [-] (89. T. Jelínek [-] ) , J. Čada [-]

FC Mirošov
P. Skala [-] - L. Starinský [-] (46. D. Dědič [-] ) , J. Križánek [-] (63. M. Bernard [-] ) , J. Šimonovský [-] (75. R. Brudna [-] ) , J. Jurina [-] , L. David [-] , R. Štverák [-] (46. P. Beránek [-] ) , Z. Špetka [-] , V. Šmatlák [-] , J. Bezděk [-] , M. Kubeš [-]

ŽK: 80. D. Dědič .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: BERAN Václav - KOMÍNEK Stanislav, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.