3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj leadru, zvládla lépe Raková


Branky


0

Na svatešní neděli se odehral souboj domácích s elitním mužstvem OP Rokycanska, které ještě nepocítilo porážku.Na podzim Raková zaskočila tým Strašic ziskem bodu na jeho trávníku a o něco podobného se chtěla pokusit znovu dnes , zbytek se dočtete dále.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Vše se mohlo podařit hned ze začátku zápasu, kdy Pelc zakončoval pouze do golmana. V 11´ obránce hostů při odehrání míče vysokou nohou trefil hlavu Harnocha a pískala se penalta. Šilhánek však míč poslal metr nad branku směrem na Nevid. Mírný tlak domácích pokračoval a ve 24´ Pelc orazítkoval tyč. Ve 26´ po odraženém centru prostřelil obranu i golmana Bartoš a domácí zaslouženě vedli 1:0Ve 29´ zatočil přímý kop Ladislav Bůcha přesně k pravé tyči, avšak golman hostů začaroval a střelu vyrazil.Lídrovi však stačilo málo a ve 34´ z rohu Štych přesnou hlavičkou do šibenice srovnal skore na 1:1.Domácí byli chvilku v šoku a ve 37´ po špatné malé domů mohli už i prohrávat, kdyby útočník hostů neudělal brankářovi kličku až do autu.v první půli se již nic zajimavého nestalo.

Domací si došli pro vítězství

Do druhé půle vešli hosté lépe a v 54´ po střele Štycha odražený míč hostující útočník poslal přes branku z malého vápna.59´ Na první pohled penaltový zákrok od obránce Rakové zřejmě lépe viděl sudí Lisý a penalta se nekopala.62´ Centr z pravé strany putoval do autu, ale skluzem míč dohnal Harnoch a stihl ho umístit přesně k zadní tyči  2:1Pohledný fotbal začal být ze strany hostů trochu nervozní a v 74´ je dorazil únik Šilhánka, který vystřelil do tyče a do protipohybu golmana pak dorážel Běhounek bez problémů 3:177´ Hosté se pokusili odpovědět z přímého kopu těsně vedle 82´ Běhounek netrefil prázdnou branku ve skluzu po centru z pravé stranyZápas se dohrál bez větších šancí a v klidu.První prohra hostů byla pro domácí obrovskou odměnou.Hráč zápasu domácích Šilhánek Jaroslav i přes neproměněnou penaltu byl u hodně akcí domácích a na dva góly nahrál.

 



Sestavy


TJ Sokol Raková B
P. Šístek [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] , L. Bůcha [-] , R. Harnoch [-] , J. Kořínek [-] , M. Pelc [-] (46. V. Běhounek [-] ) , J. Bartoš [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - P. Harčarik [-] - R. Štych [-] , M. Šípek [-] - J. Sommer [-] , M. Pipich [-] - T. Hahner [-] , Š. Huttr [-] , V. Šlapák [-] , L. Pigula [-] , M. Huttr [-]

ŽK: 52. R. Paur , 70. M. Huttr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LISÝ Jiří - BÍBA Zbyněk, KOMÍNEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.