Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

24.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice plichtily s Novým Sedlem. To bere prémiový bod


Branky


0

Nové Sedlo zvítězilo v posledním utkání na domácím hřišti nad Nejdkem a svůj tříbodový zisk chtělo potvrdit i v utkání 24. kola krajského přeboru na hřišti Citic. To se mu podařilo jen z části. Doma dobře hrající Citice totiž porazili až po penaltovém rozstřelu. I tak mohou být se ziskem dvou bodů spokojení, protože v Citicích klopýtly i v tabulce lépe postavené celky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti v Citicích se bylo na co dívat od první minuty. Hrálo se nahoru dolů a obě mužstva měla několik šancí k tomu, aby rozvlnila síť za soupeřovým brankářem. Nakonec se to jako prvnímu podařilo domácímu Miroslavu Hamouzovi, který se ve skrumáži na malém vápně zorientoval nejlépe a otevřel skóre utkání. Za nedlouho však bylo vyrovnáno, když mířil přesně mezi tři tyče Patrik Šebl. Za stavu 1:1 také odcházely oba týmy do šaten.

 

Na začátku druhého poločasu si Nové Sedlo vytvořilo několik příležitostí, ale domácího brankáře ne a ne překonat. Povedlo se to nakonec až v 62. minutě Josefu Vicanovi, který tak poslal Baník do vedení. V 73. minutě se ale radovali z další branky domácí Citice, když po centru nasměřoval míč za brankovou čáru Josef Bílek. Aby toho nebylo na atraktivitě utkání málo, zvedali ruce nad hlavu domácí za další minutu. Tvrdou střelou z přímého kopu se prosadil Jiří Bezděkovský a domácí opět vedli. Vypadalo to, že by si mohli svůj těžce vypracovaný jednobrankový náskok udržet až do závěru utkání, jenže to by nemohla přijít rána Bedřicha Rychny. Utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči hostujícího Nového Sedla, kteří tak získali cenný prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
Zdeněk Maňkoš: Zápas byl docela vyrovnaný a musím říct, že na našem hřišti mají soupeři problém, protože nejsou zvyklí na malé rozměry. Je velký rozdíl, když hrajeme doma a venku. Začali jsme docela dobře, vedli jsme 1:0, ale hráči trochu polevili a Nové Sedlo začalo hrát dopředu a povedlo se mu obrátit výsledek. Bylo to atraktivní utkání a v něm se podařilo utkání zvrátit zase na naší stranu, ale po chybě na půlce hřiště jsme dostali na 3:3 a šlo to na penalty, které neumíme.




Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , R. Stöckner [-] , J. Bezděkovský [-] , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , P. Šimek [-] , P. Širochman [-] , D. Psota [-] , R. Pinta [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] (59. F. Škarda [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] (75. J. Němeček [-] ) , P. Šebl [-] (70. M. Pešák ml. [-] ) , B. Rychna [-] , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] (43. D. Petřík [-] ) , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 51. P. Širochman - 90. F. Škarda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kučka Jiří - ŠUMA Jakub, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.