0:6
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:00

23.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynšperk nestačil na karlovarskou Lokotku. Ta se prosadila šestkrát


Branky


20. J. Kolář (p.) , 30. J. Diviš , 52. J. Diviš , 60. K. Major , 67. J. Diviš , 74. J. Diviš
0

Beznadějně poslední Kynšperk přivítal na svém hřišti v rámci 23. kola krajského přeboru karlovarskou Lokomotivu, která potřebuje za každou cenu sbírat body v boji o záchranu. To se ji nakonec proti Slavoji podařilo na sto procent, když zvítězila jednoznačně 6:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva začala utkání aktivně a už ve 3. minutě se dostala po pohledné akci do samostatného úniku, který však Major neproměnil. V následujících minutách se Lokotka přizpůsobila hře soupeře a diváky v Kynšperku muselo bolet za krkem, jelikož většina balónů létala vzduchem. První gólový příspěvek utkání na sebe nechal čekat do 20. minuty, kdy byl ve vápně sražen domácím brankářem Válek a nařízenou penaltu proměnil bez větších problémů Jakub Kolář. Po inkasované brance se dařilo paradoxně více domácím borcům, kteří dvakrát orazítkovali břevno hostující brány. Jejich tlak byl ukončen ve 30. minutě, kdy se po pohledné akci prosadil Jakub Diviš. O naděje na bodový zisk přišel Kynšperk ke konci první půle, kdy byl vyloučen Packert.

 

 

Ve druhé půli Lokomotiva zlepšila hru a svému soupeři již nedovolovala tolik šancí, jako v poločase číslo jedna. Díky tomu si také vytvořila další šance ke skórování, které také dokázala využívat. V 52. minutě svoji druhou branku v zápase vstřelil Jakub Diviš a bylo to už 0:3. Jestliže Kale Major v úvodních minutách zápasu zahodil stoprocentní šanci, tak s tou druhou, kterou měl v 60. minutě, dokázal naložit nejlépe jak mohl a zvýšil na 0:4. Lokomotiva si proti oslabenému Kynšperku vytvářela další a další šance a nebýt výborného výkonu domácího brankáře Sommra, mohl být náskok hostujícího celku ještě výraznější i přesto, že se do konce zápasu dokázal ještě dvakrát prosadit Jakub Diviš, který tak v zápase mířil přesně rovnou čtyřikrát.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Z naší strany to byl nepovedený zápas. Hra postrádala jakékoliv parametry dobrého a moderního fotbalu. Naštěstí se nám dařilo proměňování šanci, i když jsme vyhrát mohli i mnohem výraznějším rozdílem, v čemž nám zabránil skvělý hostující gólman.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
K. Sommer [-] - F. Šefl [-] , J. Karlík [-] (51. J. Lhota [-] ) , R. Panajotov [-] , J. Prančl [-] (66. Z. Štryncl [-] ) , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] , Z. Beran [-] (78. J. Kardoš [-] ) , M. Najman [-] , J. Kardoš [-] , F. Hanzlíček [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - M. Green [-] , K. Major [-] , R. Veselský [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , R. Kocmánek [-] , L. Válek [-] , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] (46. P. Kotrla [-] ) , J. Kolář [-] (76. P. Pěkný [-] )

ŽK: 16. J. Kardoš , 19. K. Sommer - 55. J. Kolář , 59. R. Kocmánek . ČK: 43. D. Packert .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - PESCHEL Filip, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.