Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

22.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov v boji o záchranu porazil Citice


Branky


0

Velmi důležité utkání bylo na pořadu dne v rámci 22. kola krajského přeboru v Chodově, kam zavítal tým Citic. Souboj o záchranu nakonec vyšel mnohem lépe domácímu Spartaku, který svému soupeři nastřílel šest gólů, jen dva obdržel a získal tak velmi důležité tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov do utkání doslova vlétl a první minuty utkání měl jasně pod kontrolou a v 8. minutě se poprvé radoval ze vstřelené branky, když Kočí vysunul na levé straně Partha, který načasoval další přihrávku nejlépe jak mohl a našel nabíhajícího Denise Fránu, který nedal brankáři Citic sebemenší šanci. Za další čtyři minuty to bylo už o dva góly. Bečvář přízemní a hlavně přesnou přihrávkou vysunul za obrannou linií Citic Fránu, který prošel do velkého vápna, odkud našel volného Lukáše Kočího, který střelou z voleje rozvlnil hostující síť podruhé. První poločas vycházel domácímu celku opravdu výborně a kromě pohledné hry se navíc prosazovali i gólově. Ve 30. minutě se dostali na odskok tří branek, když Lukáš Kočí obešel kličkou obránce, druhého si obhodil, dostal se do samostatného úniku a přízemním obstřelem posla míč potřetí za brankovou čáru. Ke konci poločasu se domácí mužstvo prosadilo ještě jednou a korunovalo tím skvěle odehranou první část. Lukáš Kočí vysunul Fránu, který prudkým stříleným centrem poslal balón do pokutového území. Tam byl připravený Josef Kopecký, který ho z voleje nekompromisní pumelicí poslal do břevna hostující branky, odkud se míč odrazil za brankovou čáru.

 

 

Druhý poločas už byl o poznání vyrovnanější a do hry se dostávali také hostující fotbalisté. Ti v 64. minutě dokázali snížit na rozdíl tří branek poté, co Petr Širochman křižnou střelou na vzdálenější tyč pokořil brankáře Zahrádku poprvé. Dlouho se ale ze vstřelené branky hosté neradovali. Byli sice aktivnější než v první půli, vytvořili si více šancí, jenže po chvíli opět inkasovali. V 71. minutě se míč dostal na Denise Fránu, který se svoji levou nohou postaral o „bůra“ v citické brance. Hosté z Citic se ještě jednou radovali ze vstřelení gólu. V 77. minutě nedokázali domácí obránci po rohovém kopu odkopnout míč do bezpečí a balón se tak dostal na kopačku Zdeňka Sopra, který nedal Zahrádkovi šanci a snížil na 5:2. O poslední gól zápasu se pak postaral pět minut před koncem Lukáš Kočí, který tak dokonal svůj hattrick a rozhodl o tom, že Chodov zvítězí nad Citicemi jednoznačně 6:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Jedno z klíčových utkání o záchranu (po odebrání bodů) jsme zvládli výborně, hlavně první půle byla z naší strany výborná. Druhá půle se už ve velkém vedru hrála nahoru dolů, kdy bylo na obou stranách před oběma brankami velmi živo, kdy hostující tým těžil zejména ze standartních situací a náš tým naopak spíše po fotbalové stránce. Klukům patří velká pochvala za předvedený kolektivní a bojovný výkon, kdy jsme před utkáním sestavu tak trochu látali a od začátku zápasu musel nastoupit i trenér Petr Jankovský. Pochvalu si zaslouží i páni rozhodčí, kteří byli opravdu výborní.




Sestavy


TJ Spartak Chodov
M. Zahrádka [-] - O. Parth [-] (84. T. Kovařík [-] ) , M. Bečvář [-] , A. Vild [-] , P. Jankovský [-] (53. M. Kopecký [-] ) , L. Kočí [-] (87. L. Janoušek [-] ) , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , M. Kruliš [-]

Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , R. Stöckner [-] (71. Z. Sopr [-] ) , J. Bezděkovský [-] , M. Prečan [-] (46. P. Šimek [-] ) , J. Bílek [-] , D. Rajtšlegr [-] (31. J. Dlouhý [-] ) , P. Širochman [-] , D. Psota [-] , R. Pinta [-]

ŽK: 24. M. Bečvář , 53. J. Kopecký - 43. R. Stöckner , 57. D. Psota .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubec Václav - ŠTRINCL Pavel, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.