0:3
(0:1) kont.
32. T. Jílek (p.)
85. T. Jílek
90. R. Kinkal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Chodova s Nejdkem ukončen předčasně! Kvůli inzultaci rozhodčího


Branky


32. T. Jílek (p.) , 85. T. Jílek , 90. R. Kinkal
0

Zápas jako řemen přineslo 20. kolo krajského přeboru do Chodova, kde tamní Spartak přivítal nejdecké FK. K vidění byly tři branky, čtyři červené karty a inzultace hlavního sudího. Inu, ve fotbale se člověk nenudí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Spartekem a Nejdkem začalo vyrovnaně, obě mužstva si dokázala vytvořit nějakou tu šanci ke skórování, ale vstřelit gól se ani jednomu celku dlouho nepodařilo. Zajímavá situace přišla až ve 30. minutě, kdy domácí Jan Dušek srazil ve vápně svého protihráče, za což nejen, že viděl červenou kartu, ale byl samozřejmě nařízen i pokutový kop, který bez větších problémů proměnil Tomáš Jílek. Po úvodní brance pokračoval zápas v nastoleném tempu a hrálo se o každý centimetr hřiště, kdy žádný z hráčů nedal svému protivníkovi nic zadarmo.

 

 

Ve druhém poločase byla hra obdobná a více než fotbalové krásy byl k vidění tuhý boj. Nejdek se dlouho proti oslabenému Chodovu nedokázal prosadit a když už si vytvořil nějakou šanci, buď se nepovedla finální přihrávka anebo ji vychytal brankář Dutz. Poslední čtvrt hodina zápasu pak vmetla na hřiště rudou barvu. Naštěstí to nebyla krev ani jednoho hráče, nýbrž karta rozhodčího. V 73. minutě se počet hráčů na hřišti vyrovnal, protože fauloval Antonín Mandous, který po druhé žluté kartě odešel předčasně do sprch. Chodov měl rázem šanci vyrovnat, jenže místo závěrečného tlaku přišla další dvě vyloučení. V 81. minutě viděl druhou žlutou Tomáš Roulich a i on se musel poroučet ze hřiště. Druhou početní výhodu už Nejdečtí využili a to zásluhou přesné střely Tomáše Jílka. V posledních minutách dějství se na hřišti hodně jiskřilo, ale vypadalo to, že zápas dojde bez větších problémů do svého konce, zejména, když Richard Kinkal v 90. minutě poslal potřetí míč za brankovou čáru poté, co ho nechala chodovská obrana trestuhodně osamoceného u levé tyče. Po vstřelení poslední branky utkání se však rozčílil domácí brankář a kapitán v jedné osobě Jáchym Dutz, který hlavnímu rozhodčímu vulgárně vyčinil všechny nepřesnosti, kterých se dopustil v zápase, uviděl za to červenou kartu a aby toho nebylo málo, ještě do sudího Hányše strčil rukama. A to bylo zřejmě poslední, co si Dutz na dlouhou chvíli ve fotbalovém zápase dovolil, protože rozhodčí pro inzultaci ukončil předčasně utkání a kapitána Chodova zřejmě čeká ne zrovna krátký trest. Zkrátka. Emocí bylo na hřišti více než dost a jestli za to můžou rozhodčí? Na jednu stranu by si sami měli sáhnout do svědomí, na stranu druhou je potřeba umět emoce ovládat. Utkání mezi Chodovem a Nejdkem pravděpodobně skončí kontumací ve prospěch Nejdku, avšak na výsledku se tak či onak nic nezmění a Nejdek získá tři cenné body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

fotografie pořídil p. Ullmann



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Utkání bohužel dopadlo pro nás velmi nedobře. To, že jsme prohráli po nepříliš ideálním výkonu je jedna věc, druhá je, že se utkání nedohrálo, takže bohužel nejen, že přijde mastná pokuta pro klub, ale hlavně asi vysoké tresty pro hráče, zejména našeho brankáře a kapitána Jáchyma Dutze. Výkon rozhodčích byl sice zoufalý, kdy jediní “profíci“ na hřišti toto utkání nezvládli, ale bohužel naše reakce by neměla být taková. Já vím, že se to lehce říká, ale bohužel pravda je taková a teď můžeme jen čekat jak si na nás “smlsnou“. Teď se ukáže, jestli tým má nějakou sílu, semkne se a sezónu nějak slušně odehraje.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Dokázali jsme zvítězit v nervózním utkání v Chodově. Zápas byl ale v 90. minutě ukončen pro slovní inzultaci rozhodčího domácím hráčem. Zápas zřejmě skončí kontumací, tedy stejným výsledkem.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - A. Vild [-] , M. Bečvář [-] , J. Rau [-] , D. Podolník [-] , L. Kočí [-] , J. Kopecký [-] , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , M. Kruliš [-]

FK Nejdek
J. Hillebrand [-] - T. Jílek [-] , A. Mandous [-] , P. Ševčík [-] , J. Kurtin [-] , F. Rutrle [-] , J. Valvoda [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , J. Falatek [-]

ŽK: 61. T. Roulich , 62. M. Bečvář - 34. A. Mandous , 78. Z. Draxal . ČK: 30. J. Dušek , 81. T. Roulich , 90. J. Dutz - 73. A. Mandous .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - KUČKA Jiří, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.