Z. Joza 19. (p.)
Z. Joza 32.
M. Pitner 74.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 15:00

20.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice nedala Citicím šanci a s čistým kontem bere tři body


Branky


19. Z. Joza (p.) , 32. Z. Joza , 74. M. Pitner
0

Další souboj o záchranu krajského přeboru byl k vidění na hřišti v Lomnici, kam přijeli Citice a předem bylo zřejmé, že se bude jednat o vyrovnaný zápas, protože Lomnice dokázala zvítězit na hřišti v Nejdku, Citice zase sebrat bod Březové. Jenže situace se na hřišti vyvinula úplně jinak a Lomnice svého soupeře přejela ve všech ohledech a nedala mu žádnou šanci.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty drželi otěže utkání hráči domácí Lomnice, kteří se drali do zakončení a svého soupeře nepouštěli téměř k ničemu. Svojí aktivní hrou se navíc dostala Lomnice v 19. minutě zásluhou Zbyňka Jozy do vedení, který dokázal z penalty potrestat faul Lukáše Miky. Citice se po vstřelení branky snažily o vyrovnání, jenže domácí tým pozorně bránil a všechny náznaky šancí dokázal zavčasu zhatit. Svojí aktivní hrou si navíc domácí vytvářeli další příležitosti a tu z 32. minuty dokázali proměnit v druhý gól, který vstřelil, stejně jako v prvním případě, Zbyněk Joza. Komplikace pro hostující celek přišla o pár minut později, kdy byl vyloučen Lukáš Mika za úmyslné udeření rukou do soupeřovo zad v přerušené hře a Citice tak hrály o deseti. Do konce poločasu se již nic zajímavého neudálo a do šaten se odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

 

A byl to právě domácí celek, který měl ve druhém poločase navrch. Lomnice se tlačila do zakončení, jenže proti Citicím, které se zatáhly do obrany, to neměla jednoduché. Navíc, když už si vytvořili domácí gólovku, dokázal ji zneškodnit Moule v hostující kleci. Krátký byl brankář Citic až na střelu Marka Pitnera, který v 74. minutě zvyšoval na 3:0. Oslabený hostující tým se ještě chvíli snažil s výsledkem něco udělat, zejména vstřelit alespoň čestnou branku, ale to se mu nepodařilo. Lomnice si závěr utkání pohlídala a po vítězství 3:0 získala velmi cenné tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice
Petr Zindl: Věděli jsme s jakým stylem Citice hrají a připravili jsme se na ně. Ničím nás nepřekvapili a přehráli jsme je. Citice neměli prakticky žádnou stoprocentní šanci a my jsme naopak měli dalších šest takových šancí, které jsme neproměnili, ale při výhře 3:0 nás to tolik netrápí.

Sokol Citice
David Peřina: S takovým výkonem a určitým výkonem hráčům nemáme ani na I. B třídu. Dostali jsme gól z penalty po nesmyslném faulu Miky. Za dalších pár minut dostal ještě k tomu červenou kartu. Vůbec jsme si ani neškrtli. K čemu nám je, že bereme bohatým po bodu a pak prohrajeme důležité body s Lokomotivou a Lomnicí. Nedokážu si představit výkon hráčů s těžkými soupeři, doma dřou, dřou a pak venku se slabšími soupeři hrajeme takhle.



Sestavy


TJ Lomnice
J. Marka [-] - P. Veselý [-] (74. R. Bureš [-] ) , Z. Joza [-] , J. Oršula [-] (80. L. Maňák [-] ) , D. Novák [-] , M. Veselý [-] , J. Kníř [-] (46. M. Pitner [-] ) , R. Schrehart [-] (73. P. Malinkovič [-] ) , J. Šváb [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] (44. R. Stöckner [-] ) , P. Živný [-] , J. Bezděkovský [-] (66. D. Rajtšlegr [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] (46. M. Kessl [-] ) , R. Pinta [-] , P. Širochman [-] , L. Mika [-] , D. Psota [-]

ŽK: 29. D. Novák , 33. P. Veselý , 37. R. Schrehart - 32. J. Bílek , 41. M. Hamouz , 42. J. Dlouhý . ČK: 34. L. Mika .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmat Robert - GRYC Leoš, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.