Viktorka ve šlágru kola remizovala s Ostrovem


Branky


44. M. Karbula (vl.) , 87. J. Sadílek - 10. O. Nýber , 63. M. Novotný
0

Šlágr 20. kola byl k vidění v Mariánských Lázní, kam přijel vedoucí celek soutěže Ostrov. Utkání bylo vyrovnané od první až do poslední minuty a oba celky po devadesáti minutách odcházeli s jedním bodem. Prémiový bod pak získali hráči Viktorky, jenž byli v pokutových kopech šťastnější a stáhli svoji ztrátu na první Ostrov na rozdíl jediného bodu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro hostující Ostrov, který se už v 10. minutě ujal vedení, když dokázal ideální přihrávku Novotného zužitkovat Ondřej Nýber. Od té doby byl na hřišti k vidění vyrovnaný fotbal, obě mužstva měla několik příležitostí, ale dlouho diváci v Mariánských Lázní neviděli další gól. Radovat se domácí příznivci mohli až ve 44. minutě, kdy Martin Karbula tečoval míč letící mimo tyče za záda svého brankáře. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

I druhý poločas přinesl pohledný fotbal, ve kterém se doslova krájel chleba, protože oběma týmům nebylo potřeba připomínat co je ve hře. Stejně jako v první půli, tak i v té druhé se dostal do vedení celek Ostrova. Běžela 63. minuty, když Matoušek zatáhl balón po levé straně a nacentroval ho přesně na hlavu Milana Novotného, jenž míč umístil za brankovou čáru. Za pár minut měl na kopačce třetí gól Ostrova Kobera, jenže z bezprostřední blízkosti poslal balón těsně mimo branku Šmejkala. Mariánské Lázně se od té chvíle snažily o vyrovnání, tlačily se do útoku, vytvářely si šance, jenže také zapomínaly na zadní vrátka. Toho se snažili hosté využít, jenže Kocourek v brance Viktorky jim už žádný gól nedovolil. Situace pro Ostrov, jenž držel jednobrankový náskok, se zkomplikovala v 78. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Martin Matoušek. Od té doby se tlak Viktorky zvyšoval a vyvrcholil tři minuty před koncem zápasu, kdy se po kombinaci z pravé strany dostal k míči Jaroslav Sadílek, který pumelicí prostřelil vše, co mu stálo v cestě a srovnal na 2:2. Utkání tak dospělo až do pokutového rozstřelu, kterého se účastnili všichni hráči. Nakonec získal prémiový bod celek Mariánských Lázní.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Měli jsme zase problémy se sestavou a postavili jsme co jsme mohli. Dva body beru. Průběh utkání byl takový, že jsme dostali gól a vždy jsme museli dohánět. Mohli jsme vyhrát, mohli jsme prohrát.

FK Ostrov
Ivan Filip: Jeli jsme do Mariánských Lázní s tím, že jsme chtěli zvítězit, to říkám narovinu. Mohli jsme tam vyhrát. Hned v 10. minutě jsme vedli a dlouho jsme drželi výsledek. Utkání bylo vyrovnané, ale ke konci poločasu jsme si vstřelili smolnou vlastní branku. Poločas skončil spravedlivě, oba týmy měly šance. Ve druhém poločase se nám podařilo dát další gól, soupeře jsme dostali pod tlak a za další čtyři minuty šel Kobera sám na bránu, ale nevyužil stoprocentní šanci, kdy to z bodu penalty vystřelil těsně vedle tyče. Tam byl zlom utkání, kdy jsme mohli dát na 1:3 a utkání rozhodnout. Mariánky otevřeli hru, my jsme chodili do brejkových situací a měli jsme další příležitosti, které jsme ale nevyužili. Soupeři se pak podařilo vyrovnat na 2:2 a tím byl v podstatě konec utkání, kde jsme pak na penalty prohráli.



Počet diváků: 500. Rozhodčí: Svatík Martin - NEHASIL Lukáš, ŠTĚRBA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.