Viktorka zvítězila v Novém Sedle


Branky


0

Nové Sedlo zvítězilo v posledním utkání na hřišti Hvězdy a svůj výkon a hlavně bodový zisk chtělo potvrdit na domácí půdě proti silným Mariánským Lázním, kterým poslední dvě kola nevyšla podle jejich představ. Viktorka však nepřipustila žádné drama a poté, co vstřelila dvě branky, si svůj náskok pohlídala až do konce utkání.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro Viktorku, která se drala do útoku, ale vázla ji kombinace. I přesto se však dokázala dostat do vedení celkem brzy, již ve 14. minutě. Po průniku po straně hřiště se k míči dostal Michal Drahorád, jenž ho posunul na zcela volného Jaroslava Sadílka, pro kterého nebyl problém dopravit míč až za brankovou čáru. Po vstřelené brance byly i nadále Mariánské Lázně aktivnější a Nové Sedlo působilo ospalým dojmem. Ve 34. minutě navíc podruhé chybovalo, čehož dokázal využít Jaroslav Kovařík, jenž zužitkoval přízemní balón od Jana Kováře. A protože se nic zajímavého po zbytek poločasu neudálo, odcházela obě mužstva do šaten za stavu 0:2.

 

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný, tedy kromě posledních dvaceti minut. Mariánské Lázně věděly, že dvoubrankový náskok by měl k zisku všech bodů stačit a zatáhly se více do defenzivy a hrály pouze na brejky. Sedlo se snažilo o korigování skóre, jenže proti dobře postaveným hráčům Viktorky to mělo těžké. Domácí hrozili zejména ze standardek, jenže ani ty jim nakonec body nepřinesly. Mariánky si svůj náskok pohlídali až do samého závěru a z Nového Sedla tak odvezly všechny tři body.   

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Zápas byl těžký, protože hřiště vypadalo na pohled pěkně, ale bylo docela tvrdé a míče lehké a pochopitelně míč skákal. Hráli jsme na malém hřišti proti urputnému soupeři a skákavému balónu a moc hezký fotbal to nebyl. Jeli jsme s cílem vyhrát, což se nám povedlo. Dali jsme v prvním poločase dva góly a ve druhém jsme bránili a hráli na brejky. Do konce zápasu to byl výsledek na vážkách, nepustili jsme ale soupeře do větších šancí a hrozil pouze z nakopávaných balónů a standardek. Tři body z Nového Sedla jsou pro nás dobré a připravíme se na Ostrov.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Godža Ladislav - SAPOUŠEK Jáchym, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.