4:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov po napínavém utkání remizoval s Lomnicí


Branky


22. L. Kočí , 73. O. Parth , 79. L. Kočí - 5. M. Veselý , 10. Z. Joza , 89. M. Veselý
0

Chodov přivítal v rámci 18. kola krajského přeboru na domácím hřišti tým Lomnice. Po napínavém utkání, na což jsou hráči Chodova už dost zvyklí, skončilo utkání nerozhodně 3:3 a bonusový bod v penaltovém rozstřelu pak získali domácí hráči Spartaku.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro hosty, kteří se už v 5. minutě ujali vedení zásluhou Martina Veselého, který proklouzl obranou domácích jako nůž máslem a brankáři Dutzovi nedal sebemenší šanci. Spartak absolutně nezachytil začátek zápasu, což se odrazilo také ve skóre utkání. Za dalších pět minut to totiž bylo už 0:2. Lomnice totiž vybojovala míč u svého rohového praporku a rychlým protiútokem byl vyslán na steč Zbyněk Joza, který obstřelil brankáře Chodova podruhé. Postupem času se pak začal dostávat do hry i Chodov, který ve 22. minutě dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Po pasu si totiž dokázal zpracovat balón Lukáš Kočí, obtočil se kolem své osy a přízemní střelou překonal Nováka v brance Lomnice. Utkání pak pokračovalo vyrovnanou hrou, obě mužstva se dostala do šancí, jenže gólová už nebyla v prvním poločase žádná.

 

I druhá půle utkání byla vyrovnaná, i když v prvních dvaceti minutách druhého poločasu si vytvořili více šancí hráči Lomnice. Brankář Dutz byl ale pozorný a nedovolil soupeři navýšit vedení a naopak pomohl svému mužstvu otočit stav ve svůj prospěch. V 73. minutě Lukáš Kočí vysunul ideální přihrávkou mezi obránci Ondřeje Partha, který přízemní a naprosto přesnou střelou srovnal na 2:2. Na další gól se nečekalo dlouho. V 79. minutě vybojoval míč Bečvář, poslal ho přesně na Lukáše Kočího, který svoji druhou brankou v zápase poslal Chodov do vedení 3:2. Chvíli na to se řítil hostující hráč bok po boku domácímu na bránu Chodova a do souboje o míč ještě vyběhl brankář Dutz, který srazil svého brankáře. Lomnice pak dopravila míč bez problémů za brankovou čáru, jenže rozhodčí byl názoru jiného a odpískal faul lomnického borce, takže platil stále stav 3:2. Přeci jen se ale hostující celek dočkal vyrovnání. Tři minuty před koncem se uvolnil na křídle Pavel Veselý, který předložil míč do velkého vápna Martinu Veselému, který placírkou do brány korunoval svůj výkon a navíc srovnal na 3:3. V penaltovém rozstřelu pak byli šťastnější hráči domácího Chodova, kteří získali důležitý prémiový bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 

 

Autorem fotografií je Tomáš Dutz.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: Opět se nám nepovedl vstup do utkání, přesto jsme dokázali obrátit skóre utkání z 0:2 na 3:2. Poté jsme bohužel inkasovali v závěrečných minutách utkání na 3:3, takže to musíme při výhodě domácího prostředí brát jako ztrátu. Alespoň, že jsme měli pevné nervy v penaltové loterii a získali cenný druhý bod. Bohužel je to stále stejná písnička v jarních utkání, každé utkání inkasujeme minimálně tři branky a to není dobré vysvědčení defenzívy celého týmu, ale na druhou stranu v tomto utkání opět kluky musím pochválit, že dokázali obrátit nepříznivý stav. Snad příští kolo už konečně dokážeme zvítězit za tři body.

TJ Lomnice
Petr Zindl: Zápas byl z obou stran vyrovnaný s tím, že větší gólové šance jsme měli my, ale neproměnili jsme je. Všechny góly jsme si nechali dát nedisciplinovaností nebo chybami v rozehrávce a prakticky jsme bod nebo dva body darovali. Deset minut před koncem jsme dali regulérní gól a rozhodčí odpískal faul, když se srazil brankář se svým hráčem. My jsme dali gól do prázdné brány, ale rozhodčí ho neuznal. Nechci ale říct, že rozhodčí ovlivnil celé utkání, to v žádném případě.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - D. Frána [-] , P. Macák ml. [-] (52. O. Parth [-] ) , L. Kočí [-] , J. Štěpán [-] , F. Vilinger [-] , J. Macák ml. [-] (70. M. Bečvář [-] ) , J. Kopecký [-] (82. A. Vild [-] ) , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , J. Rau [-] (52. D. Podolník [-] )

TJ Lomnice
T. Novák [-] - P. Veselý [-] , Z. Joza [-] , P. Malinkovič [-] (84. M. Pitner [-] ) , D. Novák [-] , R. Bureš [-] (60. J. Veselý [-] ) , J. Kníř [-] , R. Schrehart [-] (76. J. Oršula [-] ) , M. Veselý [-] , J. Šlais [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 73. D. Frána , 81. J. Dušek - 88. Z. Joza .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jati David - PESCHEL Filip, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.