Kynšperk sahal po bodech. Nedal ale penaltu v závěru a všechny body bere FC Cheb


Branky


0

Poslední tým tabulky, kynšperský Slavoj, přivítal na svém hřišti ambiciózní hráče FC Cheb a mohlo se zdát, že utkání dopadne jednoznačně ve prospěch hostů. Po dramatickém a vyrovnaném zápase se sice Chebští radovali, ale neměli to tak jednoduché, jak se před utkáním zdálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku utkání nebylo k vidění příliš mnoho šancí, ale postupem času se na mokrém hřišti hra stupňovala a šance byly na obou stranách. Prvním střelcem zápasu se stal Radim Prokopec, který poslal míč z centru do tyče, odkud se míč odrazil až za brankovou čáru. Kynšperk se ale za jedenáct minut dočkal zaslouženého vyrovnání, o které se postaral střelou do protipohybu gólmana Daniel Packert. Za stavu 1:1 také odcházela obě mužstva do kabin, když minutu před koncem poločasu na brankové čáře zastoupil svého brankáře Kardoš, jenž odkopl míč do bezpečí.

 

 

Ve druhém poločasu bylo k vidění o jednu branku více, než v první části. O tu první se v 68. minutě postaral hostující Pavel Veleman, který poslal míč do branky domácích, když prostřelil z přímého kopu připravenou zeď. Za chvíli ale bylo opět srovnáno. Filip Šefl totiž vypálil prudkou a přesnou ránu k tyči chebské branky a Klierovi nedal žádnou šanci si na míč sáhnout. V 80. minutě se mohl dostat Kynšperk poprvé v zápase do vedení, když se domácí dožadovali nařízení penalty za ruku ve vápně, jenže hlavní sudí byl proti a pokračovalo se tak dál za vyrovnaného stavu. Za nedlouho se ale stav zápasu přeci jen měnil a postarali se o to hosté, konkrétně Radim Prokopec, který dával na 2:3 z pohledu Kynšperka. Slavoj po této brance ztratil nervy a zbytečně se nechal vyloučit Patrik Žiga, jenž poslal několik vulgárních slov a výhrůžek na adresu sudího. I v deseti se mohl Kynšperk dočkat vyrovnání, když byla v 94. minutě nařízena penalta v jeho prospěch. Svoji šanci však Radek Panajotov zahodil, když přestřelil branku Chebu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: V dnešním utkání proti chebskému FC jsme ukázali, že když se bojuje a trošku se nám daří i střelecky, tak to jde. Celé mužstvo bojovalo a sahalo i po bodech, ale nakonec jsme odešli poraženi (zdroj www.slavoj-kynsperk.cz).




Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
J. Karlík [-] - Z. Beran [-] , R. Panajotov [-] , M. Bobčík [-] (52. Z. Štryncl [-] ) , D. Packert [-] , M. Najman [-] , F. Šefl [-] , J. Panský [-] , J. Kardoš [-] , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Dulovec [-] - P. Sedlák [-] (66. N. Tůma [-] ) , M. Speierl [-] - V. Kutlák [-] , V. Altman [-] , R. Prokopec [-] - P. Veleman [-] , J. Anděl [-] , P. Lungu [-]

ŽK: 24. P. Žiga , 44. D. Packert , 84. R. Panajotov , 88. F. Šefl - 88. V. Kutlák . ČK: 85. P. Žiga .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Štěrba Václav - PACHTOVÁ Michaela, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.