0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:15

18.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo si poradilo s Hvězdou. Ta se neprosadila ani jednou


Branky


0

Chebská Hvězda přivítala na svém hřišti hráče Nového Sedla a po ne zrovna kvalitním výkonu v prvním poločase sahala na body ve druhém dějství hry. Po výborné práci hostující obrany ale vyšla naprázdno nejen bodově, ale i střelecky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro hostující celek, jenž měl více ze hry. Postupem času si dokázali hráči Nového Sedla vytvořit několik šancí, ale dlouho nedokázali žádnou přetavit v gól. První branka na sebe nechala čekat až do závěru poločasu, kdy se ve 44. minutě prosadil Petr Karásek, který dostal nádhernou kolmici od Kaňoka a tváří v tvář gólmanovi Máchovi nezaváhal.

 

Ve druhé půli byla Hvězda nebezpečnější, než prvních pětačtyřicet minut. Tlačila se do útoku, jenže kvůli výborné obraně hostujícího týmu si nedokázala vytvořit žádnou větší šanci ke skórování. Novosedelským postupem času ubývalo více a více sil, protože na zápas 18. kola jich přijelo pouhých dvanáct, a Hvězda byla na konci zápasu velice aktivní. Místo vyrovnání ale přišel druhý zásah Nového Sedla. Otevřených vrátek obrany domácích využil Patrik Šebl. Do konce zápasu se již nic zajímavého neodehrálo a Nové Sedlo tak Hvězdu porazilo poprvé v historii.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Union Nové Sedlo
Milan Kubelka: Letošní sezóna je opravdu "zvláštní" a plná rekordů. Ten další jsme si připsali na půdě exligové Hvězdy Cheb, když jsme ji poprvé v historii porazili a ještě na její půdě. A to k utkání odcestovalo jen 12 hráčů. Už v prvním poločase bylo znát, že Hvězda není nijak extra nebezpečná a více ze hry jsme měli my. A přišly i šance. Až tu poslední, těsně před koncem poločasu, využil Karásek, nikoli Macák, který je, nevím proč, napsán v zápise. Snad poprvé v historii klubu (další rekord) se v poločasové přestávce na hřišti nikdo z našeho mužstva nerozcvičoval, protože od 17. minuty už byl za zraněného R. Rychnu na place Wýstrach a jediný hráč na střídání - trenér Kubelka byl samozřejmě s hráči v kabině. Chybějící možnost střídání se naplno projevila ve druhé půli, především v jejím závěru. Domácí převzali režii hry do svých rukou, ale díky své nemohoucnosti a naší pozorné obraně, se jim vyrovnat nepodařilo. Naopak, na druhé straně se v 85. minutě do otevřené obrany dostal Šebl a trefil přesně odkrytou branku. Zasloužená výhra, která má po prohře s Poříčím určitě mnohem větší význam. Je ale nutno přiznat, že domácí byli, při veškeré úctě k nim, opravdu hodně špatní a hůře zahrál snad jen Kynšperk.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Větrovec [-] , R. Žídek [-] , J. Netrval [-] - M. Dočekal [-] , J. Kraclík [-] , P. Lhotský [-] (46. L. Hajmacher [-] ) , M. Dobeš [-] - V. Hampl [-] , R. Liguš [-] - M. Hlivjak [-] (72. J. Šneberger [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] (17. P. Wýstrach [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , P. Šebl [-] , M. Werner [-] , L. Macák [-] (89. M. Kubelka [-] ) , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 74. J. Netrval - 67. L. Macák , 86. P. Šebl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - CVRK Miroslav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.