J. Vild 26.
M. Hotěk 56.
K. Čermák 85. (p.)
3:1
(1:0)
50. V. Hampl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim je doma na jaře neporazitelná. Hvězda odjíždí s prázdnou


Branky


26. J. Vild , 56. M. Hotěk , 85. K. Čermák (p.) - 50. V. Hampl
0

Toužim začala jarní část sezony s rozporuplnými sezony, když dvakrát prohrála na půdě soupeře, jednou se radovala z vítězství na domácí půdě proti Kynšperku. Doma je, nehledě na protivníka, Toužim opravdu výborná a většinu bodů získává právě v domácím prostředí. Výjimkou tomu nebyl ani zápas s Chebskou Hvězdou, která po dobrém začátku opět tápe. Toužim proti ní získala v rámci 17. kola všechny body za výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo jednoznačně lépe pro domácí borce, kteří se drali do zakončení a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Gólu se ale ne a ne dočkat a to zejména kvůli výborným zákrokům hostujícího brankáře Máchy, který držel Cheb nad vodou. Přeci jen se ale domácí hráči dočkali. Ve 26. minutě centroval před bránu Bláha, jehož nabídku využil Jan Vild. I po vstřelené brance měla Toužim navrch, jenže své šance v prvním dějství už využít nedokázala.

 

 

Do druhého půle přišla Hvězda s jasným úkolem, kterým bylo vyrovnání. Hosté byli aktivní, několikrát zatlačili soupeře a odměnou toho jim byla vyrovnávací trefa v 50. minutě. Po zbytečném faulu Klepala kopala Hvězda trestný kop ze strany, po kterém přistál míč na hlavě Václava Hampla, který ho usměrnil za brankovou čáru. Hvězda se ale s vyrovnání radovala pouhých šest minut. Potom totiž domácí zakombinovali a Miloslav Hotěk poslal přesnou přízemní střelou míč za Máchovy záda podruhé. Hvězda se nevzdala, vytvořila si další dvě tutové šance, které mohly skončit vyrovnáním, jenže se tak nestalo. O šanci na dobrý výsledek přišli hosté v 85. minutě. Vild totiž vystřelil, jeho rána mířila do branky Chebu a na poslední chvíli ji na brankové čáře zastavil rukou Klepáček, který byl vyloučen a navíc byl nařízen pokutový kop, který bez problémů proměnil kapitán Toužimi Karel Čermák. A protože do konce zápasu další branka nepadla, zvítězila Toužim nad Hvězdou v poměru 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Toužim
Marek Daněk: Po prvním poločase mělo být skóre tak 4 - 5:0 pro náš celek, protože šance střídala šanci, hosté ohrozili naší branku jen sporadicky. My jsme po kombinacích postupovali několikrát sami na brankáře, který byl vynikající a zneškodnil např. včasným vyběhnutím atd. První naše branka padla po centrovaném míči ze strany, kdy zakončoval Vild. Do poločasu jsme ještě neproměnili několik slibných příležitostí. Po půli jsme přestali být aktivní a hosté po standardní situaci ze strany, která nastala po zbytečném faulu Klepala, srovnali hlavou po centru, na který náš gólman nedosáhl. O chvilku jsme opět vedli, když po další kombinaci Hotěk zpoza velkého vápna přízemní střelou k pravé tyči skóroval. Hosté měli po inkasovaném gólu ještě dvě tutové šance, neproměnili a my jsme po střele Vilda, kterou zastavil Klepášek rukou na čáře, proměnili pokutový kop kapitánem Čermákem. Zbytek zápasu jsme pak v klidu s několika dalšími šancemi dovedli k vítěznému konci.




Sestavy


SK Toužim
T. Kolbaba [-] - J. Hodina [-] , M. Hejna [-] , K. Čermák [-] , M. Hotěk [-] (56. T. Adamický [-] ) - K. Klepal [-] , J. Bláha [-] (88. T. Moravec [-] ) , J. Borek [-] , J. Hudec [-] - L. Nezval [-] , J. Vild [-]

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Větrovec [-] , J. Netrval [-] - J. Klepáček [-] , M. Dočekal [-] , P. Lhotský [-] (64. R. Žídek [-] ) , M. Dobeš [-] , J. Kraclík [-] (79. J. Milota [-] ) - V. Hampl [-] , R. Liguš [-] , T. Balák [-] -

ŽK: 52. J. Borek - 41. V. Hampl . ČK: 85. J. Klepáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šuma Jakub - ŠTĚŘÍK Filip, HLAVATÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.