1:2p.
(0:1)
35. A. Král
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktorka ztratila v Citicích a posouvá se na druhé místo


Branky


0

Citice v jarní části krajského přeboru hrají úplně jinak, než tomu bylo na podzim a sbírají důležité body v boji o záchranu. Mariánské Lázně, které do Citic přijely v rámci 17. kola, naopak udržují svůj standard a získávají plný počet bodů. Jenže tým z lázeňského města poprvé v sezoně zaklopýtl a proti bojovným Citicím získal „pouhé“ dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první minuty se na hřišti hrálo důrazně, k vidění byl jeden souboj za druhým a žádné z mužstev se nedostávalo do vyložených šancí. Když už se přeci jen nějaká ta šance naskytla, nechali hráči vyniknout brankáře na obou stranách. Na první branku utkání si museli diváci počkat až do 35. minuty a postarali se o ni hosté z Mariánských Lázní. Po rohovém kopu totiž vznikl závar před domácí brankou a míč se dostal až k Adamovi Královi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a otevřel skóre utkání. I po vstřelené brance bylo utkání důrazné, což na vlastní kůži vyzkoušel Vladimír Kafka. Ten dostal tvrdý úder do obličeje a byl odvezen záchrannou službou do nemocnice. Tam se potvrdilo, že má Kafka natřikrát zlomenou lícní kost. Rozhodčího Melničuka to však nechalo v klidu a pokračovalo se tak v jedenácti hráčích na obou stranách. V prvním dějství se již nic zajímavého nestalo a obě mužstva odcházela do šaten za stavu 0:1.

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu Více než fotbalové krásy si diváci v Citicích užívali boj o každý centimetr hřiště. Domácí Citice se snažily o vyrovnání, kterého se nakonec v 84. minutě dočkaly. Po sérii rohových kopů se dostal míč k Petru Širochmanovi, který prudkou ránou rozvlnil síť za zády brankáře Viktorky. Dvě minuty před koncem měli ještě domácí možnost zápas rozhodnout, jenže proti Hamouzovi výborně zasáhl brankář Moule, který vyrzil míč reflexivně kolenem. Utkání tak dospělo do pokutového rozstřelu, ve kterém se nakonec radovali hráči Viktorky, jenž získali důležitý druhý bod.  



Ohlasy k zápasu


Sokol Citice
David Peřina: Byl to pěkný zápas z obou stran. Ustáli jsme soupeřovy šance. Dostali jsme po naší chybě sice na 0:1, ale to bylo všechno. U nás je to na malém hřišti boj, což soupeři nevyhovovalo a vůbec k ničemu se soupeř nedostal. Byl to boj o hřiště. My jsme pak vytáhli dopředu Širochmana a podařilo se nám vyrovnat. Měli jsme tři rohy za sebou a ten třetí nám konečně vyšel. Pro nás to je bod, se kterým jsme vůbec nepočítali. Horko těžko nás teď někdo přehraje, sice může přijít zranění, práce, ale stejně.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Štěpán Hirschl: Ten zápas nebyl fotbalový, ale bojovný, byl to velký boj na hřišti s důraznými domácími. Vyhráli jsme poločas 1:0 ale bylo to bojovné, tvrdé, postihlo nás dvoje zranění a v závěru, kdy měl soupeř dvě standardky nám ti hráči chyběli při důrazu. Nakonec to beru, ten zápas byl boj. bereme dva body, i když bychom si měli s takovou důraznou hrou soupeře poradit.



Sestavy


Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , M. Kessl [-] (75. D. Rajtšlegr [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Prečan [-] , J. Bílek [-] , R. Pinta [-] (60. J. Bezděkovský [-] ) , P. Širochman [-] , L. Mika [-] , D. Psota [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - A. Král [-] , V. Kotous [-] , V. Kafka [-] (45. P. Hančin [-] ) - J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] , M. Drahorád [-] , D. Cinkanič [-] (76. J. Šaliga [-] ) - P. Holub [-] - J. Kovařík [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 80. J. Bílek - 80. J. Sadílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.