Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2016 18:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov za šest minut vstřelil tři branky a remizoval s FC Cheb


Branky


0

Hráči chebského FC přivítali na svém hřišti Spartak Chodov. Utkali se tedy mezi sebou týmy, jejich pozice v tabulce je velice blízká. A tomu odpovídal i konečný stav utkání. Chebští byli sice v utkání aktivnější, jenže o svůj tříbrankový náskok v posledních deseti minutách přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začal lépe Cheb, který se už v 8. minutě radoval z první branky. Hosté totiž přišli ve středu hřiště o balón, následně přišla kolmice na domácího Václava Altmana a ten křižnou přízemní střelou zakončoval přesně k tyčce brány Dutze. Po první brance se hrálo převážně ve středu hřiště, více šancí měli ale domácí hráči. Chodov se sice několikrát pokoušel o útok, jenže nedokázal přejít hranici velkého vápna a branku Kliera tak prakticky neohrozil. Za to Cheb se radoval ještě do konce poločasu ze druhé vstřelené branky a opět se o ní postaral Václav Altman. Ten zakončoval stejně jako při jeho prvním pokusu a rázem to bylo 2:0.

 

 

Ve druhém poločase byla hra Chodova mnohem lepší, než v první půli. Spartak se snažil o korigování skóre, vytvořil si tři velice dobré možnosti ke skórování, jenže ani jednu nedokázal přetavit v gól. Cheb byl v tomhle ohledu mnohem lepší a v 72. minutě dostal do tříbrankového trháku. Hosté ztratili balón po chybné rozehrávce, což dokázal využít Petr Lungu, jenž zvýšil na 3:0. Zdálo se, že si domácí dojdou v poklidu pro vítězství za tři body. Jenže opak byl pravdou. V 79. minutě snížil na rozdíl dvou branek Tomáš Roulich. Kočí totiž vystřelil ze strany, brankář Klier balón ale vyrazil pouze před sebe, kde byl připraven právě Roulich. Za další dvě minuty už byl náskok Chebu pouze jednobrankový. Dušek našel přesným polovysokým centrem ve velkém vápně Petra Macáka, který si míč stáhl špičkou na dlouhou nohu a poté přesně zakončil do domácí svatyně. A nebylo to stále všechno. Nabuzený Chodov se totiž za další čtyři minuty dočkal vyrovnání. Kočí zatáhl míč po levé straně, poslal ho před branku soupeřem, kde sice domácí obrana zafungovala a zablokovala míč směřující za brankovou čáru, jenže pak se k odraženému míči dostal Petr Macák, který tvrdou ránou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a srovnal na 3:3. Napínavé, nervy drásající, utkání tak dospělo až do pokutových kopů, ve kterých byl šťastnější domácí Cheb, který tak získal prémiový bod.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Martin Speierl: Začali jsme úplně jinak než s Ostrovem a s výkonem hlavně v prvním poločase respektive 80 minut, jsem byl spokojený, hráli jsme zodpovědně a soupeř neměl žádnou šanci, dařilo se nám kombinačně. pak ale přišlo posledních deset zápasů naše tři individuální chyby a soupeři jsme nabídli tři góly a vyrovnání na 3:3. Pak jsme vyhráli na penalty. Zlepšení vidím v disciplíně, v sestavě bylo několik změn. zápas jsme ztratili v posledních deseti minutách.

TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: První poločas jsme sice, co se týče hry, neodehráli úplně špatně, ale bohužel jak se říká, hráli jsme “po vápno“ a branku domácí jedničky Kliera jsme prakticky vážně neohrozili. Bohužel náš tým vyrobil dvě hrubky, který domácí zkušený tým nemilosrdně trestal dvěma brankami. Druhý poločas už byl z naší strany mnohem lepší a za stavu 2:0 jsme si připravili tři velice dobré možnosti ke skórování, ale bohužel to byl domácí tým, který skóroval potřetí. Když už to vypadalo, že je o osudu utkání rozhodnuto přišel náš velký návrat do utkání, kdy jsme během šesti minut dokázali utkání gólově dorovnat a dokonce jsme po výborném sólu Lukáše Kočára nebyli daleko od vstřelení čtvrté, vítězné, branky. Škoda jen ,že jsme ještě nevydolovali prémiový bod z penaltové loterie, kdy jsme byli dvakrát blízko, ale nakonec pokutové kopy vyzněli pro domácí tým. Klukům chci hlavně poděkovat za koncovku utkání, kdy nesložili zbraně, hráli až do konce a nevzdali to.



Sestavy


FC Cheb
J. Klier [-] - F. Eschler [-] , P. Dulovec [-] - P. Sedlák [-] , M. Speierl [-] - V. Kutlák [-] , N. Tůma [-] (57. R. Prokopec [-] ) , V. Altman [-] (64. P. Lungu [-] ) - P. Veleman [-] , P. Trampusch [-] (86. J. Vondrášek ml. [-] ) , J. Anděl [-]

TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] - O. Parth [-] (46. P. Macák ml. [-] ) , M. Bečvář [-] , D. Podolník [-] , L. Kočí [-] , O. Šteg [-] , J. Rau [-] (78. A. Tóth [-] ) , J. Dušek [-] , T. Roulich [-] , D. Frána [-] , M. Kruliš [-]

ŽK: 45. J. Anděl - 45. D. Podolník .
Místo: UMT. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svatík Martin - HENYCH Karel, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.