2:1
(1:1)
28. N. Tůma (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo bere tři body za výhru proti Chebu a posouvá se na pátou příčku


Branky


40. R. Rychna , 56. R. Rychna - 28. N. Tůma (p.)
0

Nové Sedlo v posledním utkání prohrálo na hřišti favorizovaného Ostrova těsně rozdílem jednoho gólu, a tak si chtělo spravit chuť před svými fanoušky v zápase proti FC Cheb. A to se hráčům Baníku podařilo. Po výborném výkonu porazili svého soka 2:1 a přeskočili ho v tabulce, kde se momentálně nacházejí na páté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo začalo utkání velmi aktivně a během prvních minut si vytvořilo několik příležitostí ke skórování. K jejich smůle se však žádná ze střel neujala, a tak stále platila bezbranková remíza. Během prvních dvaceti minut se chebští téměř nedostali k míči a Baník mohl vstřelit klidně čtyři branky. Jenže se tak nestalo a prvním, kdo se prosadil, byl hostující Nicolas Tůma, jenž proměnil pokutový kop. Běžela 28. minuta a domácí prohrávali 0:1. Chebští získali na sebevědomí a i oni si vytvořili několik dalších příležitostí, jenže s jednou nedokázali naložit tak, jak by si představovali. Na druhé straně se Nové Sedlo tlačilo za vyrovnáním, které nakonec přišlo ve 40. minutě z kopačky Radka Rychny.

 

Druhý poločas přinesl obdobnou hru, kdy se Nové Sedlo snažilo o vstřelení rozhodující branky a naopak Cheb čekal na protiútoky. Jediným, kdo se však ve druhém dějství prosadil, byl novosedelský Radek Rychna, který v 56. minutě zařídil vítězství svého týmu. Hráči hostujícího celku se sice ještě snažili vyrovnat, jenže kýžené branky se nedočkali. Union se tak po vítězství posunul na pátou příčku tabulky o jeden bod před chebské „efcéčko“.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: Po nepovedeném utkání v Ostrově jsme chtěli naplno bodovat a od začátku bylo vidět, jak moc máme na tři body zálusk. Konečně kluci pochopili a hlavně realizovali vše, co po nich chci v tréninku. Naše hlavní bolest je ale stále proměňování šancí. Kdybychom ve dvacáté minutě vedli 4:0, nikdo by neřekl ani slovo. Každá útočná akce v podstatě smrděla šancí nebo brankou. Bohužel, po jediné a ještě hloupé chybě jsme darovali soupeři penaltu, i když situaci předcházel nepotrestaný šlapák na druhé straně a ve 28. minutě to bylo najednou 0:1. Nenechali jsme se ale zlomit a utkání otočili. Radek Rychla slíbil, že dá dva kusy a jsem rád, že držel slovo a oslavil tak předem své pondělní narozeniny. Musím ale pochválit všechny včetně střídajících. Dali jsme si konečně říct a i když všechno nešlo tak, jak mělo, měli jsme zápas pod kontrolou a soupeři moc nedovolili. Na to spalování šancí asi seženeme nějakého psychologa. Už je to opravdu síla. Pořád ale věřím, že jsme na dobré cestě a i tenhle nedostatek odstraníme. Tímhle způsobem u toho ale asi rychleji stárnu.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] (88. M. Pešák ml. [-] ) , F. Škarda [-] (69. P. Šebl [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] (81. D. Petřík [-] ) , L. Macák [-] , E. Lakatoš [-] , K. Kalina [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

FC Cheb
J. Klier [-] - J. Vondrášek [-] , P. Dulovec [-] (63. P. Koloc [-] ) , F. Eschler [-] - P. Sedlák [-] , M. Speierl [-] , J. Anděl [-] - V. Kutlák [-] , N. Tůma [-] (59. R. Prokopec [-] ) , V. Altman [-] - P. Veleman [-]

ŽK: 32. R. Kaňok - 78. J. Vondrášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKOVÁ Veronika, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.