J. Drobný 52. (p.)
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník se snažil, ale neproměněné šance ho stály body. Nejdek naopak ukázal svoji zkušenost


Branky


52. J. Drobný (p.) - 3. J. Falatek , 50. R. Kinkal , 85. J. Valvoda , 87. J. Miksa (vl.)
0

Hráči Královského Poříčí hostili v rámci prvního jarního kola krajského přeboru tým FK Nejdek. Baník se, vzhledem k zisku šestnácti bodů, nacházel před tímto soubojem v dolní polovině tabulky. To Nejdek je na opačném chvostu a po výborném konci podzimní části stíhá ty nejlepší mužstva v kraji. A na umělé trávě to proti Královskému Poříčí jen potvrdil. Po vyrovnaném průběhu totiž na konci zápasu tvrdě udeřil upevnil si svoji čtvrtou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejdek, jakožto favorit, začal utkání velmi aktivně a už ve 3. minutě se ujal vedení díky střele Jiřího Falatka. Hráči hostujícího týmu byli v prvním poločase lepší a jen díky brankáři Dvořákovi zůstával stav stále 0:1. I Baník ale vystrkoval růžky. Jeho šance však končili v rukavicích Nádeníčka, který oblékl dres Nejdku vůbec poprvé. Prvních pětačtyřicet minut se neslo v duchu souboje o každý kousek malého hřiště, na kterém se klání mezi Královským Poříčím a Nejdkem odehrávalo. K vidění byla spousta osobních soubojů a rozhodčí vytáhl v prvním dějství celkem čtyřikrát žlutou kartu. Naneštěstí pro domácí ji dvakrát viděl Dufek, který se tak ve 45. minutě musel poroučet do kabin.

 

Ve druhém poločase se Královské Poříčí snažilo o vyrovnání a opticky měl nad Nejdkem mírnou převahu. I přesto se však radovali hosté, když mířil přesně mezi tyče Richard Kinkal. Poříčí se však nevzdalo a svého soupeře zamklo v šestnáctce. Z toho také pramenil faul, za který byl nařízen pokutový kop. Ten bez váhání proměnil Jiří Drobný, který snížil na rozdíl jediné branky. Domácí celek se dral za další brankou, která by znamenala vyrovnání, jenže pozorný brankář Nádeníček svůj tým podržel. Baníku pak nezbývalo nic jiného než otevřít hru a vrhnout se do útočení. Díky tomu se dostal Samek dvakrát tváří v tvář nejdeckému brankáři, jenže skórovat nedokázal. V 85. minutě využil otevřených zadních vrátek soupeře Jakub Valvoda a bylo to 1:3. Veškerou snahu domácích pak zmařil Jiří Miksa, jenž si tečoval střelu do vlastní brány. Po vyrovnaném klání, ve kterém byla k vidění zkušenost Nejdeckých, tak Královské Poříčí prohrálo v poměru 1:4.  



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí
Miroslav Buják: Nejdek byl silným soupeřem. Měli jsme v prvním poločase vyloučeného hráče, ale na malém hřišti to zase nehraje takovou roli. Hráli jsme vyrovnaný zápas. V prvním poločase byl lepší soupeř, ve druhém zase my. Ke konci zápasu jsme to otevřeli a dostali jsme dvě branky.

FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Domácí zvolili jako místo utkání hřiště s umělým trávníkem. Vzhledem k tomu, že je to zřejmě nejmenší hřiště v kraji, předvedená hra tomu odpovídala a k vidění byl nespočet osobních soubojů. Podobné zápasy jsou zkouškou bojovnosti než čehokoliv jiného. Proto jsme rádi, že si odvážíme tři body. Dres áčka oblékl premiérově Honza Nádeníček a svými zákroky nás několikrát podržel. Děkujeme dvacítce nejdeckých diváků za podporu.



Sestavy


Baník Královské Poříčí
V. Dvořák [-] - J. Miksa [-] , M. Půta [-] , M. Tuschinovschi [-] , J. Drobný [-] , M. Dufek [-] , S. Nguyen [-] , M. Schildbach [-] , J. Samek [-] , T. Kričfaluši [-] , R. Boček [-] (53. J. Rajchrt [-] )

FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - Š. Sulák [-] , A. Mandous [-] , J. Falatek [-] (65. T. Chlup [-] ) , J. Valvoda [-] , T. Pilař [-] (89. Z. Draxal [-] ) , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-] (65. J. Kurtin [-] )

ŽK: 36. M. Dufek - 40. A. Mandous , 43. T. Jílek , 82. T. Chlup . ČK: 45. M. Dufek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmat Robert - CVRK Miroslav, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.