Boj o místo v tabulce


Branky


52. P. Vlk , 57. M. Milko , 63. P. Rác , 85. M. Milko , 88. P. Rác - 86. P. Sluka
0

Byl to boj o místo v tabulce a pro prohraného by to mohlo znamenat i úplně poslední místo v tabulce. Záleží, jak dopadne zápas Perninku a Hájku, který se odehraje kvůli nepříznivým podmínkám až 7.5. Tento zápas by byl také odložen nebýt Viliama Hanšuta, který den před zápasem vlastnoručně odházel sníh ze hřiště. Dobrý skutek byl oplacen a domácí Abertamy nebou týmem, který skončí na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdo nechce být poslední

Zápas začal z obou stran dost nervózně. Žádný z týmu se nechtěl jako první pouštět do větších věcí a čekalo se, co udělá soupeř. Prvních patnáct minut měli navrch hosté, kteří se snažili ohrožovat domácí branku. Domácí ve svém postavení využívali brejky, do kterého se na příklad dostal František Giňa. Ovšem nedokázal proměnit. Postupně se domácí zdržovali na počerenské straně déle než jeden brejk a hra se přelila na druhou stranu. Největší šance ke skórování se naskytla ve 40. minutě zápasu Počernům. Míč už směřoval do odkryté brány a už se mohlo začít slavit. Ovšem ke vší smůle pro hosty se míče jako poslední dotkl Vít Zábranský, který stál v ofsajdu. 

Nabitý poločas

V druhém poločase se oba týmy osmnělily a začal se hrát fotbal na góly. V hostující sestavě došlo ke změně. Kapitán Filek Lukáš se z levého obránce posunul do středu zálohy, což nebyl šťastný tah. Absence Lukáše Filka byla v obraně velmi znát a domácí toho začali využívat. Abertamy se Lukášovi Filkovi vyhýbaly velikým obloukem a v tom tkvěl klíč k úspěchu. Když se domácí začali k bráně hnát směrem, kde nebyl Lukáš Filek, tak jim to vycházelo. Pomocí tohoto návodu domácí nastříleli v druhém poločase 5 gólů, kterými ukázali, že na poslední příčku tabulky nepatří. Dobrou útočnou práci předváděli František Giňa, Pavel Vlk a Milko Martin. Hosté se nakonec na gól zmohli a to po chybě domácího stopera, který chybně rozehrál. Míčem obdarovaný Pavel Sluka z vápna zavěsil krásnou střelu, která však přinesla jen kosmetickou změnu.  



Ohlasy k zápasu


TJ RZ Abertamy
Viliam Hanšut: Zápas byl ze začátku lehce nervózní, ale v druhém poločase jsme se už dostali do standardního tempa. Podařilo se nám dát první branku, která soupeře rozhodila a jeho snahu vyrovnat jsme úspěšně ustáli a jeho chyby potrestali.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - CHVÁLA Petr (N), KUNST Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ RZ Abertamy 16 114:13 45
2 TJ Sokol Hájek 17 86:21 43
3 TJ Počerny 17 69:20 43
4 SC Stanovice 18 92:36 36
5 TJ "Budoucnost" Otročín 17 33:48 28
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 25
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Václav Klauz 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku