3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 15:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včera se pálily čarodějnice


Branky


22. P. Kocourek , 36. L. Knaizl , 39. A. Poláček (p.)
0

Zápas rozhodl první poločas, kde padly všechny góly. Druhý poločas se odehrál pouze z povinnosti. Hostům také trochu uškodil včerejší svátek, jehož následky se promítly do hry. Zápas začal o trochu pozdějí z důvodu poruchy dopravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto

Domácí před svými fanoušky nastoupili do zápasu s větší chutí než soupeř, a to je velmi důležité. Svůj apetit si domácí zvýšili ve 22. minutě, kdy padla první branka utkání. Vyslaný míč z rohu se dostal na hlavu nejmenšího hráče z týmu Petra Kocourka, který zavěsil. Jindy gólově plodné Stanovice si v duelu nedokázaly vytvořit větší šanci a už vůbec ne zaskórovat. Ve třicátých minutách zápasu se slavilo dvakrát. Nejprve ve 36. minutě, když Lukáš Knaizl dostal přesnou kolmou nahrávku na hranici ofsajdu. Ovšem nepozvednutý praporek čárového rozhodčího ofsajd nesignalizoval. Nutno řící, že rozhodl dobře. Poté Lukáš Knaizl míč dopravil bezpečně do brány. Podruhé ve 39. minutě, kdy došlo k faulu v pokutovém území a následná penalta byla proměněna Alešem Poláčkem.

Fotbal se hraje 90 minut

Zápas byl z prvního poločasu už rozhodnut a do druhého poločasu šly oba dva týmy pouze z povinnosti. Ani jednomu týmu už se nechtělo hrát a pouštět se do nějakých odvážnějších věcí. Hra setrvávala drtivou většinu ve středním pásmu a k vidění nebyla větší šance. Hráči obou týmů postrádali chuť a ze zápasu je vysvobodil až konečný hvizd rozhodčího Davida Grůzy.



Ohlasy k zápasu



SC Stanovice
Josef Nyeki: Dneska se nám to moc nepovedlo. Domácí si zasloužili vyhrát. Dneska byli lepší a hráli s větší chutí.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - T. Hejda [-] (44. S. Čáp [-] ) , P. Kocourek [-] , P. Charvát [-] , R. Mydloch [-] , O. Suja [-] - A. Poláček [-] , J. Rychtařík [-] (52. M. Duraj [-] ) - L. Knaizl [-] (72. P. Procházka [-] ) , M. Bečvář [-] (83. S. Mydloch [-] ) , R. Peřina [-]

SC Stanovice
T. Novák [-] - J. Nagy [-] , J. Kadera [-] (46. J. Bauer [-] ) , P. Markof [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] , P. Keranič [-] , P. Diviš [-] , F. Bárta [-] , V. Klauz [-]

ŽK: 32. T. Hejda , 73. P. Charvát , 76. M. Bečvář , 89. S. Čáp - 48. J. Bauer , 76. V. Klauz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Grůza David - KÁVA Rudolf (N), HRDÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.