0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 14:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klidný poslední zápas


Branky


0

V posledním zápase základní části ani jednomu týmu o nic nešlo, a tak zápas proběhl v naprosto klidném tempu. Žádný tým se nikam nehnal a konečný výsledek tomu odpovídá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Místo gólů zranění.

Oba dva celky šly do zápasu s naprostým klidem a s tím, že o nic nejde. Jak domácí, tak hosté si hru užívali a nepouštěli se do žádných odvážnějších kousků. Na obou stranách bylo k vidění pár šancí a střel, které všák neměly dostatečnou razanci, aby se dostaly až za záda brankáře. Klid narušil zákrok domácího branáře, který se po odpískání dopustil přestupku, kterého si však rozhodčí Vít Hrubý nevšiml. Žlutice zákrok chtěly reklamovat a vyžadovaly penaltu, ovšem rozhodčí byl neoblomný. Do kabin se šlo bez gólu, jen David Záluský si nesl do šatny zranění a do druhého poločasu se nepodívá.

Narušený klid

Do druhé půle oba dva týmy nastoupily se stejným tempem. Ovšem sestavy byly jiné. Na hostující straně se do hry podíval jediný náhradník Tomáš Straka a na straně druhé Ivo Šoulej a později v zápase i Roman Beck. Klidnou pohodu na hřišti narušilo zazvonění horní tyče, kterou rozeznil střelou z dálky domácí forward. Na střelu však brankář Lukáš Volf viděl, a kdyby bylo potřeba, tak by jí zneškodnil. Žádná senzace se na hřišti nekonala a zápas skončil bez gólu, což znamená bod pro každý tým. 



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: V zápase žádnému týmu o nic nešlo a podle toho to vypadalo. Pohodový zápas.



Sestavy


TJ "Budoucnost" Otročín
R. Bleha [-] - P. Matouš [-] , M. Axamský [-] , P. Policar [-] , J. Nepraš [-] , V. Grban [-] , F. Beníšek [-] , J. Červený [-] (46. I. Šoulej [-] ) , J. Oslík [-] , T. Vaňousek [-] , M. Šipula [-] (71. R. Beck [-] )

FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - M. Thai [-] , P. Wolf [-] , A. Čech [-] , L. Kožíšek [-] , J. Píša [-] , D. Záluský [-] (46. T. Straka [-] ) , J. Vorel [-] , P. Krejza [-] , J. Čihoský [-] , D. Běhal [-]

ŽK: 66. M. Šipula - 53. T. Straka .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Hrubý Vít - KROUPA Aleš (N), HRACHOVEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.