Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Patrik Sedláček udržel Ptenín ve hře o postup


0

Ptenín měl dvě kola před koncem stále šanci na postup. Oproti trojici Seč, Mantov, Hradec měla Lučina ke druhému místu nejdál, ale díky výhře 3:2 nad Líšinou stále živí naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí měli před zápasem jasný cíl, a to vyhrát. Naopak Líšina už si vlastně jen hlídá, aby neskončila poslední, což je stále málo pravděpodobná varianta. Trhlinou v plánech Ptenína určitě byla absence tvůrce hry Ahmeda Mebarkiho či kapitána Vlastimila Rajšpíse. Toho s páskou na ruce nahradil zkušený Jan Schejbal.

 

Úvod zápasu patřil hostům, kteří v 19. kole dokázali, že fotbal hrát umí, když dlouho zatápěli rozjetému Mantovu. První vážnou šanci však měli domácí. Rychlý útočník Patrik Sedláček pláchl obraně, ale svůj pokus namířil pouze do tyče. Dlouho jej to však mrzet nemuselo. V 11. minutě se v závaru ve vápně zorientoval ze všech nejrychleji a nekompromisní střelou do horního růžku poslal domácí do vedení. Opravdu hezká střela. Sokol se nevzdával a v 27. minutě bylo vyrovnáno. Po ostrém centru do vápna nastal před brankářem Maršálkem zmatek, který vyústil ve vlastní gól, a začínalo se opět od nuly. Branka byla připsána Zdeňku Větrovskému.

 

Jen o pár minut později musel favorit strávit další těžkou chvilku. Po chybě na polovině hřiště se do vápna prodral Miroslav Pivoňka a šikovným obstřelem poslal Líšinu do vedení. Následující minuty patřily zas Lučině, která se hnala za vyrovnáním. Ještě před přestávkou bylo opět vyrovnáno. Přihrávka Romana Hnojského našla Patrika Sedláčka, kterému míč „zpracovala“ louže, a mladý útočník střelou na vzdálenější tyč určil přestávkový výsledek 2:2.

 

 

Gól za pět dvanáct (čti devadesát)

I druhá půle byla vyrovnaná. Oba celky si dokázaly vypracovat nějaké šance a jak Maršálek, tak na druhé straně Zikmund se rozhodně nenudili. Bylo znát, že výhru chtějí obě strany a na hřišti se také přiostřilo, což vedlo ke třem žlutým kartám, které musel sudí Komanec v rychlém sledu udělit.

 

Závěr zápasu si přivlastnil Patrik Sedláček, když gólem v 85. minutě rozhodl o výhře svého týmu 3:2. Za zmínku určitě stojí i přesný pas Marka Pelanta, který má na brance také veliký podíl. Lučina je tak před posledním kolem stále ve hře o postup. Líšina setrvává na šestém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Karel Sedláček, obránce Ptenína: "Zápas pro nás začal dobře. Už v 11. minutě jsme šli do vedení brankou Patrika Sedláčka, který vymetl šibenici. Pak jsme polevili v záloze a hosté zápas otočili na 1:2. Překonali jsme chvilkovou krizi a pak vzal odpovědnost na sebe opět Patrik Sedláček a dvěma góly rozhodl, že tři body zůstanou ve Pteníně. Tuto sezónu končíme v Neurazech, odkud bereme jen tři body!"

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "Maximálně vyrovnané utkání. Žádný celek nebyl lepší. My jsme díky brankám Zdeňka Větrovského a Miroslava Pivoňky otočili na 2:1, ale soupeř i tak dokázal ještě vyhrát. Poslední zápas sezóny odehrajeme na Chlumu."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - P. Sedláček [-] , J. Strejc [-] , R. Kukeně [-] (60. M. Pelant [-] ) , J. Černý [-] (70. J. Podzimek [-] ) , R. Hnojský [-] , Z. Smítka [-] , K. Sedláček [-] , L. Kaufner [-] , J. Schejbal [-] , V. Duchek [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - J. Schejbal [-] , M. Pivoňka [-] , M. Skala [-] (85. O. Friedrich [-] ) , Z. Větrovský [-] , K. Lhoták [-] , J. Černý [-] , V. Kříž [-] , J. Jarošík [-] , M. Loritz [-] , T. Benda [-]

ŽK: 15. R. Hnojský , 57. J. Černý - 50. M. Skala , 55. J. Jarošík , 80. V. Kříž .
Hráči zápasu: P. Sedláček - Z. Větrovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Komanec Petr - VACÍK Ladislav (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.