3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o druhé místo graduje


Branky


8. R. Švarc (p.) , 25. M. Douša , 66. J. Hrdina st. - 27. J. Bouzek , 44. J. Bouzek
0

Za krásného počasí přivítal v neděli od dvou hodin Hradec Neurazy. Vítězný gól vsítil ve druhé půli Jiří Hrdina, který tak určil, že tři kola před koncem je obhájce titulu na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bouzek vrátil Neurazy do zápasu

Hradec od úvodních minut naplňoval očekávanou roli favorita. Hrál aktivně a hráči Tatranu museli hlavně bránit. Přesto jim tento způsob hry svědčil a hosté čekali, kdy bude možnost podniknout rychlý kontr. Po vzájemném oťukávání přišel rychlý gól. V 8. minutě byl ve vápně faulován Matěj Douša a velikou příležitost využil, byť se štěstím, Radek Švarc. Jeho střela se od nohy brankáře Kůse odrazila do sítě – 1:0. Ani tato trefa obraz hry nezměnila. Domácí byli po většinu času na míči a obléhali soupeřovo vápno. Druhý gól visel ve vzduchu, stačilo zlepšit finální přihrávku či zpřesnit zakončení. A přesně k tomu došlo v 25. minutě. Míč se dostal k nohám Matěje Doušy, ten v souboji jeden na jednoho byl úspěšnější a podruhé prostřelil Kůse, který v tomto kole musel zaskočit v brance.

 

To však bylo ze strany domácích vše. Neurazy se nevzdaly a byly si dobře vědomy, že hradecká defenziva nepůsobí příliš pevně. Hned o dvě minuty později to bylo hned dramatičtější. Okénko v obraně našel kapitán Jaroslav Bouzek, který prokázal dobrý důraz a snížil na rozdíl jedné trefy. A do půle bylo dokonce i srovnáno! Gól do šaten vsítil opět Jaroslav Bouzek, tentokrát z přímého kopu.

Hrdinou Hrdina

I ve druhé půli byly k vidění šance na obou stranách. Po počátečním náporu hradeckých se i Tatran zmátořil a vyrovnal hru. Přesto to byli domácí, kteří opět překlopili vedení na svou stranu. V 66. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Jiří Hrdina a hosté mohli jen litovat, že zkušenému záložníkovi dali tolik prostoru.  Jen pár minut na to mohl definitivně rozhodnout Matěj Douša, který zachytil chybnou přihrávku soupeře, ale v tisíciprocentní šanci nedal.

 

A tak se nejen on, ale celý Hradec musel ještě o vítězství strachovat. Neurazští vrhli všechny síly do útoku, ale tolik kýžené vyrovnání již nepřišlo. Domácí jsou tak po 18. kole opět druzí, ale v tříbodovém rozestupu čekají hladoví vlčáci Seč, Ptenín a Mantov. Naopak Neurazy jsou už jen o bod předposlední.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Poslední, hráč Hradce: "Zápas jsme začali aktivněji my. Vytvářeli jsme si nějaké šance, ale bohužel je nedokázali proměňovat. Přesto si myslím, že naše výhra je zasloužená. Za tři body jsme pochopitelně rádi."

TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, hráč Neuraz: "Do Hradce jsme přijeli s velikým respektem, ale proti ofenzivnímu pojetí hry se umíme přizpůsobit a hraje se nám tak dobře. Celkově jsme tak předvedli poměrně slušný výkon, a i když jsme prohráli, zahráli jsme si, i díky výborně připravenému trávníku, kombinační fotbal."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - K. Výrut [-] , O. Lihm [-] (46. J. Hrdina st. [-] ) , J. Kaplan [-] , S. Calpak [-] - M. Douša [-] (73. J. Türk [-] ) , R. Fisher [-] (46. T. Poslední [-] )

TJ Tatran Neurazy
V. Kůs [-] - M. Kuták [-] (78. J. Hanzlík [-] ) , J. Bouzek [-] , M. Martínek [-] , S. Jágr [-] , J. Uzel [-] , M. Bureš [-] , P. Tříska [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

ŽK: 79. J. Kaplan , 84. T. Dufek - 37. S. Jágr .
Hráči zápasu: R. Švarc - J. Bouzek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - KAŠE Jiří (N), VLADAŘ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.