Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvyšší výhru si připsal Hradec


Branky


0

V zápase Hradce s Líšinou bylo o tom, kdo je favoritem jasno. Na půdu druhého týmu tabulky přijel celek, který na jaře ještě nebodoval a navíc vstřelil jen dva góly. Papírové předpoklady se nakonec naplnily a domácí pohodlně vyhráli 8:1. Do tabulky střelců se navíc zapsal i Tomáš Poslední, který jinak nastupuje v brance. Právě Tomáš se navíc stal prvním mužem, který v rubrice Expert tip správně trefil všechna čtyři utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest gólů, šest jiných střelců

Favorit byl od úvodního hvizdu lepším týmem. A velmi brzy to potvrdil i gólově. V 9. minutě si slabší chvilku vybral brankář Žigmund, a míč, který mu vypadl z rukavic, pohotově uklidil do branky Jiří Hrdina. Další branka přišla hned vzápětí. Ve 12. minutě dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop. Míč si na puntík postavil Radek Švarc a s přehledem překonal bezmocného brankáře podruhé. Právě autoři dvou prvních branek se dostali i do sestavy kola, celý zápas jim vyšel velmi dobře. Náznak zápletky přišel ve 20. minutě. Hosté dokázali snížit díky střele Zdeňka Hrdonky, který technickou střelou zpoza vápna mířil přesně. Hned z rozehrávky však vrátil Hradec do sedla Radek Lukášek. Ten si narazil míč ve středovém kruhu a po velkolepém sólu se dostal až do vápna a vstřelil gól na 3:1.

 

Do poločasu kapitulovali hosté ještě dvakrát a zápas se pak prakticky jen dohrával. Nejprve se trefil René Fisher, který prokázal dobrou orientaci ve vápně, ve 41. minutě pak i Vojan Höfer, když se do tabulky střelců zapsal díky dobře umístěné střele z nějakých dvaceti metrů. Po prvních pětačtyřiceti minutách snad nikdo z přítomných nepochyboval o tom, že tři body si domácí uhájí.

 

 

Skóre se zastavilo na čísle 8

Obraz hry se ani po změně stran příliš nezměnil. Líšina, kterou stále sužují vynucené absence, zejména kvůli nemoci, se k žádné větší šanci nedostala. Naopak hradečtí stále neměli dost a jako žralok, který ucítil krev své oběti, pokračovali v obléhání soupeřovy branky. V 56. minutě navýšil na 6:1 Tomáš Poslední, který tak napravil své zaváhání z předešlých minut, když samostatný únik nepřetavil v gól, a mohl tak slavit premiérovou trefu za hradecké barvy. Ani takto vysoký náskok domácím nestačil. Svou druhou trefu v utkání si připsal Vojan Höfer. Jeho první střelu Žigmund ještě vyrazil, ale na dorážku již byl krátký. Na konečných 8:1 navýšil opět Tomáš Poslední.

 

Hradečtí se tak stále drží na druhé příčce, na vedoucí Chlum však ztrácejí osm bodů. Malou útěchou může být fakt, že díky této kanonádě se stali týmem s nejvíce vstřelenými brankami. Líšina ne a ne najet na vítěznou vlnu, která se jí držela na podzim. Zatím to však stále stačí na šesté místo.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Poslední, hráč Hradce: "Utkání začelo ze změnou v sestavě, kdy Janeček šel do brány a Poslední do útoku. Hned od začátku jsme byli lepší a vypracovávali si šanci za šancí. Do kabin jsme šli za pohodlného náskoku 5:1. Ani po změně stran jsme nepolevili a nakonec vše skončilo naší výhrou 8:1."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "Hradec se dostal brzy do vedení, pak ho ještě navýšil z penalty. My jsme díky technické střele Zdeňka Hrdonky snížili na 1:2 a zdálo se, že to ještě půjde. Pak už ovšem nebylo o čem a Hradec nás přejel. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , J. Hrdina st. [-] , R. Švarc [-] - V. Höfer [-] , J. Kaplan [-] , R. Lukášek [-] (46. T. Dufek [-] ) , S. Calpak [-] - T. Poslední [-] , R. Fisher [-] -

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Klich [-] (66. M. Hrdonka [-] ) , Z. Hrdonka [-] , M. Skala [-] , J. Černý [-] , J. Langmajer [-] , K. Lhoták [-] , T. Benda [-] , J. Jarošík [-] , Z. Tříska [-] , V. Kříž [-]

ŽK: 37. J. Kaplan - 57. V. Kříž , 89. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Hrdina st. , R. Švarc .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - KAŠE Jiří (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.