Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polničce se body dělily


0

Polnička se rozloučila s jarní částí soutěže remízou s Bobrovou B a na jaře nepoznala hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Polnička pod taktovkou úspěšného trenéra Zachary po zisku jistého třetího místa nastoupila k utkání s cílem, užít si fotbal. Již od prvních minut ale byla na domácích hráčích vidět nesoustředěnost a málem poslali hostující hráče z Bobrové do vedení vlastním gólem, kdy se v obraně nedomluvil Neubauer s brankářem Vršou, když mu poslílal hlavičkou malou domů a Vrša se musel rychle vracet a skokem před brankovou čárou zabránil vlastní brance. V 8. minutě byl před velkým vápnem domácích nařízený přímý kop. Hostující Kratochvíl krásnou střelou přes čtyřčlenou zeď domácích poslal míč pouze na břevno, ale míč se odokázal odrazit zpět do hřiště, kde si našel záda domacího brankáře a od nich se odrail za brankovou čáru 0:1. V 19 minutě zahrávali domácí roh. K provedení standardní situaci se postavil Kohout a poslal přesný centr na vyskakujícího Kuřátka. Střela hlavou se ale zastavila o bránějícího hráče a dokázala se vrátit zpět na nohu Kuřátka, který se napodruhé již nemílil 1:1. V na konci první poloviny byla k vidění ještě situace, která by se spíše hodila do filmu Karate Kid, kde domácí hráč Synek předvedl na zemi karateristickou reakci, za kterou následně obdržel žlutou kartu.

Kanonýr Kuřátko vyrovnal

Druhá polovina začala trochu aktivněji od domácích, kdy v 50. minutě přes střed zálohy přes dva hráče prošel Karel Podloucký a přesnou nahrávkou pobídl k zakončení Kuřátka, jeho střela se ale nedostala mezi tři tyče. Napětí ve hře se postupně navyšovalo a docházelo k drobným strkanicím, které byly k vidění až do konce utkání. Jedna taková situace se odehrála v 60. minutě, kdy domácího Kuřátka a hostujícího Roháčka museli od sebe roztrhnout hráči a následně jim domlouval rozhodčí Žilka. V 60. minutě se ke krásnému zakončení dostal hostující hráč Trnka, ale ani jeho střela nemířila mezi tři tyče. V 68. minutě se k dalšímu zakončení dostal střídfající hráč Straka, ale jeho zakončení mířilo nad bránu. O pár minut pozdějí chyboval v obraně domácí kapitán Štíbal, který zavinil roh. Z následné standardní situace vyskočil nejvýše na centr hostující Srnský a poslal Bobrovou do vedení 1:2. K vidění už moc líbivý fotbal nebyl. Utkání kazily drobné neodpískané fauly a pokřikující lavička domácích, která odpovídala i vyvolávala slovní přestřelky. Přece jenom se Polnička, která i s přípravnými utkání drží zatím devíti zápasovou neporazitelnost zvedla k vyrovnání. Po závaru před brankou hostujícího Hamříka se na kraji velkého vápna dostal k míči domácí Ondráček, který přesnou přihrávkou pod sebe na Kuřátka. Kuřátko se obtočil kolem bránícího hráče a zařídil Polničce jarní neporazitelnost - 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Hráči dnes hráli špatně chyběl pohyb, kupili jsme mnoho chyb. Bobrová hrála jednoduchý a účinný fotbal, remíza je zasloužená.

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: S bodem jsme spokojeni, ale tři body byly blízko. Nejsem spokojen s některými hráči Polničky, kteří si snad nejdou do zápasu ani hrát fotbal...



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Vrša [-] - K. Koblížek [-] , J. Štíbal [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] - M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] , J. Kohout [-] - R. Synek [-] (46. J. Ondráček [-] ) , R. Kuřátko [-] , J. Víška [-] (65. M. Podloucký [-] )

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - R. Smutka [-] , J. Trnka [-] , V. Smažil [-] (65. T. Červinka [-] ) , R. Kratochvíl [-] - L. Kratochvíl [-] , J. Koutecký [-] , I. Roháček [-] , L. Zadina [-] - M. Srnský [-] , M. Smažil [-] (89. M. Straka [-] )

ŽK: 42. R. Synek - 67. M. Smažil .
Hráči zápasu: J. Kohout - R. Smutka , L. Zadina .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽILKA Jan - JIRÁSEK Martin (N), HŘEBÍČEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.