Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice se rozešly s Rozsochy B nerozhodně


Branky


0

Šestigólová remíza neměla v Rozsochách vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Do utkání hosté nastoupili v nižším počtu hráčů a toho se domácí snažili využít. Rezerva Rozsoch šla do vedení, když si ještě někteří diváci nestačili najít místo,v 5 minutě po přesném pasu Jaroslava Štěpánka, který za obranou převzal Pavel Kučera a domácí vedli 1:0. Jenže hosté z Vlachovic byli i v menším počtu hráčů na hřišti vyrovnaným soupeřem a v 8 minutě vyrovnal Nečas 1:1. Ve 13 minutě, zahrávali domácí rohový kop, ten však v brance neskončil ale hosté ho odrazili pouze k Štěpánkovi a ten poslal míč přesně za záda hostujícího Jana Petra. Hosté však znovu nesklonili hlavu a v 32 minutě vyrovnal znovu Nečas 2:2.

Rozhodl vlastní gól

Do druhého poločasu již hosté nastoupili kompletní a začali zatápět domácí rezervě, která jen odrážela útoky hostí. Dokonalý obrat a šok připravili hosté z Vlachovic rezervě Rozsoch v 75 minutě, kdy domácího brankáře Smolku překonal Krejčí 2:3. Domácí se sice vrhli do útoku a snažili se vyrovnat, ale dlouho se jim to nedařilo, pro domácí naštěstí si v 86 minutě hostující Heisböck 3:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Bohumil Prášil: Pro mne byl poslední zápas velkým zklamáním. Hosté nastoupili v deseti a zvolili taktiku aby byl míč co nejdále od jejich branky. V závěru si dali hosté vlastní branku, šance jsme měli ale výsledek je pro mě zklamáním.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr: Kdyby nám v této situaci někdo před zápasem nabídl remízu, bereme bod všemi deseti. Takhle to zamrzí. Vzhledem k vývoji, kdy jsme prakticky celou dobu odehráli v deseti a soupeři stačili, kdy jsme měli v obrovských šancích utkání rozhodnout, jsme místo výhry darovali Rozsochám body vlastním gólem. Nic to nemění na faktu, že kluci odbojovali poslední zápasy a i přes zranění klíčových hráčů jsme se při troše štěstí mohli tabulkou posunout o něco výš.



Sestavy


TJ Rozsochy B
J. Smolka [-] - P. Kučera [-] (46. M. Bureš [-] ) , J. Střešnák [-] (60. F. Prášil [-] ) , T. Zítka [-] , J. Štěpánek [-] , T. Prosecký [-] , J. Kučera [-] , J. Nebola [-] , J. Benedikt [-] , L. Zavadil [-] (46. D. Kalvoda [-] ) , J. Střešnák [-]

TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - K. Hlaváč [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , Z. Sláma [-] , D. Krejčí [-] , M. Němec [-] , M. Janošec [-] , T. Hiesböck [-] , J. Hamřík [-] , D. Růžička [-]

ŽK: 89. J. Nebola - 54. J. Nečas , 88. M. Janošec , 90. M. Němec , 91. T. Hiesböck .
Hráči zápasu: J. Štěpánek - J. Nečas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - ZÍTKA Pavel (N), ŠTĚPÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.