Béčka Bobrové a Rozsoch se rozešla nerozhodně


Branky


0

Bobrová B mohla po předpokládané výhře nad Rozsochy B opustit poslední místo v tabulce, ale nakonec jen remizovala a zůstala poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy B vyhrály první poločas

V sobotním horkém odpoledni kdo dal přednost fotbalové čtvrté třídě před probíhajícím Mistrovstvím světa v ledním hokeji, udělal jen dobře. Nejnižší soutěž v republice totiž servírovala pěknou kopanou. Domácí Bobrová B je přikována na posledním místě tabulky a jen vítězství by je posunulo před Vlachovice na předposlední místo v tabulce. Začátek zápasu vyšel lépe Bobrové, která se dostávala více před branku Rozsoch. V 10. minutě unikl po levém křídle Jiří Svoboda a postupoval sám na brankáře hostí Martina Kaňku. Ten jeho střelu bravúrně chytil. V 15. minutě se uvolnil na vápně hostující Jaroslav Štěpánek a jeho tvrdá střela skončila u levé tyče - 0:1. Netrvalo dlouho a ve 25. minutě se po centru Tomáše Hrbka prosadil umístěnou hlavičkou kapitán domácích Miloš Srnský - 1:1. V 30. minutě se po krásné nahrávce od Srnského objevil před Kańkou opět Jiří Svoboda, ale jeho samostatný nájezd opět chytil výborný hostující gólman. Už to vypadalo na remízový poločas, ale v 44. minutě se prosadil po nahrávce Štěpánka Radim Vališ, který prudkou střelou prostřelil domácího gólmana - 1:2. 

Miloš Srnský dorazil svoji penaltu a vyrovnal

Druhý poločas začala Bobrová převahou, byla více na míči a Rozsochy se vlastně celý poločas jen bránily. První šanci druhé půle si připravil po rohovém kopu Jiří Svoboda, ale jeho prudká hlavička letěla jen do středu brány, kde byl připraven Martin Kaňka. V 70. minutě se pískala po ruce hostujícího hráče penalta. K penaltě se postavil Miloš Snský. Jeho pokus Kaňka vystihl, ale na jeho dorážku již byl krátký - 2:2. Závěrečný tlak domácích, při kterých zahrávali domácí pět rohů po sobě, zůstalo nevyužito. Soupeři se tak rozešli smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: Remíza je pro nás dobrá, ale dnes bylo na více. Bobrová byla dobrá ve druhém poločase, kde již Rozsochy spíše bránily výsledek. Pro Rozsochy je bod dobrý. Hrál se na čtvrtou třídu velmi pěkný fotbal.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš: Zápas měl velmi dobrou úroveň , dvakrát jsme vedli 1:0 2:1 domácí vždycky srovnat, druhý gól byl z penalty, která byla nařízená správně, musím pochválit rozhodčího Königa a brankáře Kaňku, který nás velice podržel.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ČERVINKA Tomáš (N), ROHÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.