2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice na jaře konečně vyhrála


Branky


77. R. Kasal , 85. R. Kasal - 37. M. Smažil
0

V souboji dvou celků, kterým se v soutěži moc nedaří vyhrála Velká Losenice nad Bobrovou B těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová B vyhrála první poločas

Ve 12. kole čtvrté třídy skupiny A se utkaly v tabulce šestí fotbalisté Velké Losenice a poslední rezervy Bobrové B. Velká Losenice na jaře jde ke dnu tabulky a všechny zápasy se jí povedlo prohrát. Bobrová střídá lepší výkony s horšími. V domácím prostředí dokázala porazit druhý Bohdalec a rezervu Jívoví a na jaře zatím prohrála jediný zápas na svém hřišti s lídrem tabulky z Bohdalova B. Zápas byl ze začátku hodně ospalý. Obě mužstva působila na hřišti vyčerpaným dojmem, avšak hostující se po zaváhání obrany dokázali jednou prosadit v 37. minutě, kdy se trefil Martin Smažil - 0:1. Do šaten šli proto spokojenější hosté a domácí opět čekali na to jestli popáté v řadě na jaře neprohrají.

 

Radim Kasal otočil zápas

V tomto duchu pokračoval i druhý poločas. V jedné veliké šanci se po pauze objevil po centru Ivoše Hřebíčka, Ivoš Roháček, ale mířil nad branku. Nicméně domácí útočníkRadim Kasal dokázal překonat po pěkné akci v 77. minutě lobem hostujícího brankáře. Stav se tedy vyrovnal na - 1:1. Od té doby začali domácí hostující jasně přehrávat a nepustili protihráče na svou půlku hřiště. Převahu potvrdil opět Radim Kasal, který dal vítězný gól v 85. minutě - 2:1. Zápas dopadl 2:1 ve prospěch Velké Losenice. V tabulce se tak domácí Velká Losenice po výhře o jednu branku dostala na páté místo v tabulce. V příštím kole bude moci Losenice zaútočit ve Vlachovicích na čvrté místo v tabulce. Béčko Bobrové se bude pokoušet v Rozsochách o to, aby opustilo poslední místo v tabulce.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Molík:

TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: V prvním poločase jsme byli zaslouženě lepší a to o jednu vstřelenou branku. Ve druhém poločase jsme se zatáhli a po chybách v obraně jsme dvakrát inkasovali. Byl to náš nejhorší zápas jara. Podali ho všichni hráči včetně mě.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Molík [-] , M. Mokrý [-] , J. Augustin [-] - D. Králíček [-] , T. Neubauer [-] , J. Grodl [-] (72. D. Škarka [-] ) , Z. Pospíchal [-] (37. M. Kubát [-] ) - R. Kasal [-] - T. Baránek [-] (70. P. Zástěra [-] ) , R. Pátek [-] (60. J. Zach [-] )

TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - R. Kratochvíl [-] , J. Trnka [-] , R. Smutka [-] - I. Roháček [-] , M. Smažil [-] , I. Hřebíček [-] (80. V. Smažil [-] ) , T. Červinka [-] , J. Koutecký [-] - L. Zadina [-] , M. Srnský [-]

ŽK: 56. D. Králíček - 82. I. Roháček .
Hráči zápasu: P. Hamřík , R. Kratochvíl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - PÁTEK Josef (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.