Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B vyhrál vysoko ve Vlachovicích


0

Bohdalov B míří do III. třídy, když porazil 6:0 Vlachovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov B rozhodl v prvním poločase

Utkání mělo jasného favorita. Rezerva Bohdalova se veze na vítězné vlně a ve Vlachovicích to jenom potvrdila. Hned v prvních minutách začal koncertovat hostující útočník Promberger. Nejpve chytrou tečí ve třetí minutě a poté chladnokrevným zakončením samostatného úniku v deváté minutě dal zápasu jednoznačný směr. Domácí hráči zaostávali prakticky ve všem, v bojovnosti, fotbalovosti, rozdíl v kvalitě byl až přespříliš markantní. Celá defenziva Vlachovic zoufale nestíhala a Promberger si dělal co chtěl. V 25. minutě se prosadil sám před brankářem, ve 32. minutě si jeho přímý kop srazil domácí Nečas do vlastní brány. A když chvíli před poločasem se štěstím proměnil penaltu, další debakl vlachovických hráčů byl na světě. 

Hosté se ve druhé půli prosadili jen jednou

Druhá půle začala drobným náporem domácích a svoji zoufalou snahu vstřelit na jaře gól začal opět nenaplňovat útočník Nečas. Po hodině hry se z rohového kopu prosadil na druhé straně Pejchal a uzavřel tak gólový účet dnešního zápasu. Bohdalovští hráči už logicky tolik nehráli a tím se vytvářely možnosti domácích, korigovat skóre. Ale ani z těch největších se neprosadil ani Nečas ani nikdo další. Ani hostující hráči nedokázali své příležitosti využít, ale mrzet je to nemuselo. Vítězstvím 6:0 udělali další krok k postupu do vyšší třídy. A domácí hráči jim tento krok strašně usnadnili



Ohlasy k zápasu


TJ FC Vlachovice
Jan Petr, kapitán: Není co dodat, momentálně nejsme rovnocennými soupeři. Nálada v mužstvu je mizerná. Máme velmi úzký kádr, klíčoví hráči jsou dlouhodobě zranění, zachraňují nás bývalí hráči. Chybí lídr, prostě někdo, kdo mužstvo strhne. Nemáme střelce, do zápasu nastupujeme s předem poraženi. Dnes nás soupeř převálcoval. Většina branek padla po fatálních nedůrazech a chybách a převážně soupeř zakončoval osamocen.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes to byla one man show v podání našeho nestárnoucího a historicky nejlepšího střelce Jardy Prompergera. V první půli jsme soupeře jasně přehráli a nasázeli 5 golu a zápas byl rozhodnutý. Vlachovicím zřejmě chybí hráči základní sestavy a bylo to znát. Druhou půli místo abychom si zahráli dobrý fotbal, jsme přestali hrát a i soupeř se dostal do šance, ale co si budeme povídat, za stavu 5:0 pro nás už tam té motivace moc není. Pak ještě přidal gol po rohovém kopu Bobeš Křesťan. My musíme ze zbývajících 3 zápasů uhrát 4 body, abychom mohli slavit postup.



Sestavy


TJ FC Vlachovice
J. Petr [-] - K. Tatíček [-] , M. Němec [-] , M. Petr [-] , T. Hiesböck [-] , J. Nečas [-] , K. Hlaváč [-] (46. D. Růžička [-] ) , M. Janošec [-] , T. Beneš [-] , J. Šandera [-] , L. Sláma [-] (63. Z. Sláma [-] )

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - B. Křesťan [-] , J. Neuman [-] , R. Pejchal [-] , V. Novák [-] - J. Vytlačil [-] - J. Promberger [-] - O. Prokeš [-] (53. F. Řepa [-] ) , R. Henzl [-] , L. Novotný [-] (80. F. Rosecký [-] ) , L. Hanych [-] (60. M. Řepa [-] )

ŽK: 82. M. Petr .
Hráči zápasu: J. Promberger .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LANDSMAN David - RŮŽIČKA Miloš (N), STREJČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.