2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová B zdolala odevzdané Jívoví


Branky


0

Bobrová B porazila Béčko Jívoví a do neděle opustila poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smažil poslal Bobrovou do vedení

V 11. kole IV. třídy skupiny A proti sobě nastoupily rezervy - Bobrová a Jívoví. Bobrová uzavírala tabulku soutěže. Jívoví bylo na místě čtvrtém. Zápas začal tlakem domácích, kteří začali od samého začátku dobývat branku Jívoví. Ve velké šanci se objevil Martin Smažil, který postupoval z boku v samostatném nájezdu na branku Tomáše Dřímala, ale jeho střela skončila těsně vedle. Stejně si počínal i o chvíli déle kapitán domácího celku Miloš Srnský. Ve 32. minutě již se ale měnilo skóre. Ivo Roháček si na středu hřiště vybojoval míč, obhodil si dva obránce a postupoval sám na Dřímala. Tomu poté poslal míč zkušeně za pravý kolík - 1:0. Hosté se po obdržené brance zkoušeli tlačit před Hamříkovu branku, ale jejich dvě střely vychytal zkušený bobrovský brankář, který slavil kulatou padesátku. Domácí měli do půle ještě další dvě výborné příležitosti, které brankou neskončily. Na poločasové občerstvení odcházeli proto spokojenější domácí diváci.

Srnský zařídil tři body

Začátek druhé půle začali domácí tlakem a Karel Flídr nebezpečně pálil, ale Dřímal jeho pokus vyrazil na roh. Ve 48. minutě již domácí fanoušci jásali podruhé. Po levém křídle předvedl krásný únik Karel Flídr, naservíroval míč na malé vápno, kde byl připraven Miloš Srnský a placírkou poslal míč pod břevno Dřímalovi branky - 2:0. Další minuty přinášely hru ve středu pole, který narušila situace ze 60. minuty, kdy po nevybíravém zákroku na domácího Srnského se musel jít předčasně sprchovat hostující Daniel Mrázek. Zbytek zápasu se již poté dohrál v režii domácích, kteří již oslabenému soupeři nedali žádnou šanci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová B
Miloš Srnský: Zasloužená výhra domácích proti odevzdanému soupeři. Děkuji všem hráčům za bojovnost a předvedený výkon.

FC Santus Jívoví B
Miloš Šoukal: Zasloužená výhra domácích, kdyby byla Bobrová efektivnější, mohli jsme odjet s debaklem.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová B
P. Hamřík [-] - R. Smutka [-] , J. Trnka [-] , L. Zadina [-] , R. Kratochvíl [-] - I. Roháček [-] , M. Smažil [-] , D. Havelka [-] (38. T. Podborský [-] ) - M. Srnský [-] - K. Flídr [-] , T. Hrbek [-] (46. J. Svoboda [-] )

FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - M. Mach [-] , Z. Šoukal [-] , D. Mrázek [-] , M. Žejšek [-] - J. Hošek [-] , M. Kubiš [-] , M. Koukola [-] , J. Požár [-] - M. Šoukal [-] , V. Uhlíř [-] (66. L. Dřímal [-] ) -

ŽK: 34. D. Mrázek . ČK: 60. D. Mrázek .
Hráči zápasu: I. Roháček , K. Flídr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: INVALD Lukáš - PTÁČEK Jaroslav (N), HŘEBÍČEK Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.