Rozsochy B si připsaly tři body


Branky


0

V souboji o třetí místo v tabulce byly úspěšnější domácí Rozsochy B, které porazily Velkou Losenici 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly dvě branky

Oba celky vstupovaly do zápasu s vědomím, že se vítězstvím posunou na třetí pozici v tabulce. V minulém prvním jarním kole si Rozsochy dojely pro bod na horkou půdu do Jívoví a natáhly tak sérii bez prohry na pět zápasů. Velká Losenice zase dostala pět branek na hřišti vedoucího Bohdalova B. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří svojí rychlou a aktivní hrou dělali domácím velké problémy. A po zásluze se dostali po jedné z akcí do vedení ve 22. minutě zásluhou branky Pavla Kamaráda - 0:1. Netrvalo však dlouho a po samostatné akci Štěpánka musel sudí Žilka ve 38. minutě nařídit pokutový kop, který Bureš Michal nekompromisně proměnil - 1:1.

Rozsochy B vstřelily dvě branky, které rozhodly

Do druhého poločasu vlétly lépe Rozsochy a zásluhou za aktivní hru jim byla vedoucí branka, kterou vstřelil po samostatném úniku na brankáře Šafránek. - 2:1 Rezerva Rozsoch pokračovala v aktivní hře a po nedohodnutí brankáře se stoperem, se odražený míč dostal k volnému Kučerovi, který nemohl prázdnou bránu minout - 3:1. Hosté však nesložili zbraně a vrhli síly do útoku. Skvěle hrající obrana pod taktovkou Neboly fungovala až do 85. minuty, kdy hosté vstřelili po sérii rohů kontaktní branku, kterou vstřelil Neubauer - 3:2. Více však hosté nestihli. Tři body zůstaly v Rozsochách, které natáhly šňůru již na šest zápasů bez porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš: Vyrovnané utkání, hosté v prvním poločase praktikovali běhavý styl s dlouhými nákopy a byli lepší. Ve druhém poločase jsme byli lepší a vyhráli jsme, i když by utkání slušela remíza.

TJ Velká Losenice
Jiří Molík: Ze začátku jsme byli lepší, dali jsme i branku, ale pak přestali hrát. Z tlaku na konci utkání, z kterého jsme si vytvořili několik šancí jsme proměnili jen jedinou. Myslím si, že herně jsme byli lepší, ale nedávali branky.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - PRÁŠIL Jiří (N), HALÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.