2:2
(1:1)
18. R. Vališ (p.)
48. M. Bureš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o třetí místo skončil nerozhodně


Branky


19. M. Dřímal , 54. S. Krejčí - 18. R. Vališ (p.) , 48. M. Bureš
0

V zápase ,ve kterém se utkaly rezervy Jívoví a Rozsoch, padlo na každé straně po dvou brankách. Utkání tak skončilo nakonec v Jívoví spravedlivou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během dvou minut padly obě branky první půle

První jarní zápas ve IV. třídě se odehrál za krásného prosluněného dopoledne jak je zvykem v Jívoví. Domácí Béčko Jívoví bylo po podzimu na třetím místě, hosté z Rozsoch B byli pátí. Domácí na podzim všechny tři své zápasy před vlastními fanoušky vyhráli a v úspěšné sérii chtěli pokračovat i v tomto zápase, proto byli také favority utkání. Souboj o třetí příčku v tabulce začal opatrně z obou stran. Nikdo nechtěl udělat chybu a po dlouhé zimní pauze se oba celky navíc hledaly. Rozsochy vycházely do protiútoků ze zabezpečené obrany a z první vážné situace v 18. minutě skórovaly. To domácí brankář Tomáš Dřímal fauloval a rozhodčí Jaroslav Beneš odpískal pokutový kop. K němu se postavil Radim Vališ, který chladnokrevně proměnil - 0:1. Radost hostů však neměla dlouhého trvání. V 19. minutě se domácí dostali k brejku, který úspěšně zakončil Martin Dřímal - 1:1. Ve zbytku poločasu již převládal boj ve středu hřiště a žádný celek si již vážnější brankovou situaci nevytvořil.

Začátek poločasu přinesl dvě branky

Druhý poločas začal oproti prvnímu dějství velmi hekticky. V 48. minutě hostující gólman Pavel Láznička překopl celé hřiště, domácí brankář Dřímal balón podběhl a Michalu Burešovi nezbývalo nic jiného než míč dopravit do opuštěné branky - 1:2. Domácím ale znovu netrvalo dlouho a vyrovnali. V 54. minutě po rozehrané standartce míč propadl do vápna, kde se dva hostující hráči nedohodli a Stanislav Krejčí hlavou vyrovnal -2:2.  K další zajímavé situaci došlo v 64. minutě, kdy pro zranění musel odstoupit hostující gólman Pavel Láznička. Hosté i pod tímto dojmem odehráli zbytek zápasu opatrně a domácí se jim přizpůsobili. Zápas tak nakonec skončil asi spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný: Po dlouhé zimní pauze jsme odehráli první minuty zápasu ve znamení nepřesností. Hosté se celý zápas spoléhali na rychlé brejky. Myslím si, že docílená remíza je spravedlivá pro obě strany.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš: Vyrovnané utkání, remíza je spravedlivá, když oba celky mohly v závěru rozhodnout ve svůj prospěch.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
T. Dřímal [-] - Z. Šoukal [-] , J. Pohanka [-] , M. Žejšek [-] , J. Zachara [-] (46. L. Dřímal [-] ) - J. Hošek [-] (75. J. Horký [-] ) , J. Požár [-] , S. Krejčí [-] - M. Dřímal [-] , L. Novotný [-] (46. M. Mach [-] ) - M. Kubiš [-] (59. V. Uhlíř [-] )

TJ Rozsochy B
P. Láznička [-] (64. M. Střešnák [-] ) - R. Vařejka [-] , J. Střešnák [-] , L. Zavadil [-] , M. Bureš [-] , J. Střešnák [-] , J. Štěpánek [-] (78. L. Kučera [-] ) , R. Vališ [-] , T. Prosecký [-] , J. Holý [-] (73. J. Kučera [-] ) , J. Nebola [-]

ŽK: 24. S. Krejčí , 87. J. Požár - 43. L. Zavadil , 60. R. Vařejka , 81. J. Nebola .
Hráči zápasu: M. Dřímal - R. Vališ , M. Bureš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - HLADÍK Libor (N), TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.