3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště vyhrály tříbrankovým rozdílem


Branky


0

Sedliště zaznamenalo čtvrtou výhru z posledních šesti zápasů. Domácí ekipa šla do vedení už v 5. minutě Němcem. V dalším prběhu hry se dvakrát trefil domácí Krejčok a bylo vymalováno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Lutyně
Tomáš Mačař (trenér): Opět jsme doplatili na naši nemohoucnost v útoku. Provází nás to vlastně celé jaro. Ještě když trénoval pan Skála, zahazovali jsme šance a stálo nás to body, vinou čehož vlastně sestupujeme. Moc nás nebylo, ale hráli jsme slušně. Tak jako v několika předchozích případech jsme ale zahodili šance, navíc jsme poměrně brzy lacino inkasovali. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/dolni-lutyne-palila-slepymi-20160615.html



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - T. Majer [-] (85. R. Košt´ál [-] ) , L. Somr [-] , J. Němec [-] - R. Bilas [-] , A. Foukal [-] (77. M. Čuboň [-] ) , R. Bilas [-] - D. Krejčok [-] (87. V. Karpeta [-] ) - R. Papřok [-] (75. R. Krpel [-] ) , M. Bílek [-] , D. Mohyla [-] (70. J. Kravčík [-] )

TJ Sokol Dolní Lutyně
I. Šajer [-] - J. Hanusek [-] , T. Mančar [-] , J. Krč [-] , V. Dvořák [-] - P. Twrdý [-] , L. Ciesarik [-] (81. P. Pěgřim [-] ) , M. Fismol [-] - J. Ochodek [-] (28. L. Bednář [-] ) , T. Havlásek [-] - R. Szkuta [-]

ŽK: 47. J. Hanusek , 59. R. Szkuta .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - BYRTUS Ladislav, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.