Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 14:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veletov prodloužil sérii bez porážky


0

Parádní fotbal, skvělé počasí a velká návštěva. Ve Starém Kolíně se předvedli fotbalisté Veletova a vypadá to, že si uderželi formu z podzimu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Veletov vstoupil do utkání aktivněji a během první čtvrhodiny si vytvořil pár solidních šancí. Nejblíže gólu byl Řehák Zdeněk, který hlavičkoval bohužel pouze do brankáře. Chvíli na to ve 20. minutě centroval do vápna Veselý Lukáš (TJ Sokol Veletov), který centrem našel Sýkoru a ten zakončil 0-1. Ve 25. minutě se po křídle vytáhl domácí Vodička a vyslal centr do vápna. Tam se nejlépe zorientoval Veselý a přesnou hlavičkou srovnal na 1-1. Fotbal pokračoval nahoru dolů a ve 40. minutě došlo k chybě domácích. Do vápna domácích byl vyslán centr na který si naskakovali oba domácí stopeři společně s brankářem. Nejspíš chyba v komunikaci, nicméně Teslík při srážce se stopery neudržel balón v náručí a ten odskočil přímo na kopačku Sýkory Luboše. Ten se nemílil zachoval klidnou hlavu a vrátil vedení na stranu hostů 1-2.

V druhé půli v hlavní roli Veletov

Hned z kraje druhé půle se opět ukázali Šedina a Sýkora. Šedina nacentroval do vápna a Sýkora akci dokončil svým druhým gólem v zápase 1-3. Bohužel Sýkorovi se ozvalo staré zranění a musel opustit hrací plochu. Na hřiště se tak dostal Flos, který si užil svojí premiéru v dresu Veletova. 

Veletov se předvedl ještě jednou a to v 81. minutě kdy zakončil Šedina a stejně jako Sýkora dal svůj druhý gól v zápase a upravil tak skóre na konečný výsledek 1-4. 



Sestavy


TJ Sokol Starý Kolín
V. Teslík [-] - R. Folberger [-] (72. P. Kubát [-] ) , M. Žaloudek [-] , D. Starý [-] - L. Dvořák [-] , M. Hrubeš [-] (50. M. Šulc [-] ) , J. Vodička [-] , B. Machurka [-] (46. P. Fejl [-] ) - M. Veselý [-] , E. Mráček [-] - D. Tomek [-]

TJ Sokol Veletov
D. Ježek [-] - Z. Řehák [-] , L. Veselý [-] , J. Buňata [-] , P. Kubka [-] , J. Šedina [-] , R. Trávníček [-] , J. Skoták [-] , D. Sýkora [-] , M. Březina [-] (86. T. Vokál [-] ) , L. Sýkora [-] (52. R. Flos [-] )

ŽK: 62. P. Fejl , 65. M. Šulc - 56. R. Trávníček , 57. L. Sýkora , 62. M. Březina , 70. Z. Řehák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: DIVÍŠEK Jaroslav - JAROŠ Pavel (N), JANKOVSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.