0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mlékojedy vezou nečekané tři body!


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí

V oslabené sestavě zavítali hráči Mlékojed ke svému prvnímu mistrovskému zápasu na jaře. Začátek zápasu byl opatrný a vzhledem k terénu bylo viděno i několik nepřesností . Zhruba po 15 minutách zápasu si domácí Chvatěruby vytvořily tlak, ale brankář hostů Željazkov nemusel zasahovat. Hráči Chvatěrub trefovali snad vše co bylo možné ale to nejdůležitější (bránu) ne . Chvatěruby nepouštěli Mlékojedy za půlku dobrých 20 minut ale hra se postupem času začala vyrovnávat a hosté se zabezpečenou obranou převážili hru na svou stranu . Zkušený střední záložník Fingerhut rozdával nádherné pasy za obranu Chvatěrub, ale žádný z hráčů Mlékojed jeho nabídky nevyužili. Do konce první půle už se hrálo jen nahoru a dolu a hlavně bez šancí takže se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Mladý talent rozhodl

Druhý poločas začínal stejně jako ten první, hráči Chvatěrub prvních dvacet minut druhého poločasu drželi míč na svých kopačkách, ale opět ani jednou neohrozili branku brankáře Željazkova. Domácím tento zápas vůbec nevycházela koncovka a tak v 60 minutě utkání nahradil mladého Víta o devět let starší Matoušek, ale ani ten se střeleckou mizérií domácích nemohl nic udělat , velké nepřesnosti na obou stranách značili to, že v zápase už gól nepadne . V 67 minutě utkání ale Mlékojedy vytáhly žolíka z lavičky! Mladý Krejčí - věkem ještě dorostenec rozhýbal hru Mlékojed a hlavně nohy obránců Chvatěrub, kteří si nevěděli s tímto talentem rady. Tento rychlý a fotbalově drzý hráč připravil několik gólových šancí, které ale jeho spoluhráči nevyužili a tak to vypadalo, že dojde na pokutové kopy za stavu 0:0 v 80 minutě zápasu . Ale to v žádném případě nechtěl připustit Krejčí, který se skvěle uvolnil do vápna Chvatěrub a nekompromisně zakončil mezi nohy bezmocného brankáře Gruncla a rázem se Mlékojedy ujali vedení ! 0:1 . Domácí hráče tento gól velmi zaskočil, protože už všichni odpočítávali poslední minuty zápasu , ale nesesypali se a právě naopak se pouštěli do útoku a v 87 minutě mohlo být vyrovnáno , ale proti byl brankář Željazkov, který skvělým zákrokem na brankové čáře vyrazil dorážku z malého vápna. V zápase se již nic dalšího nestalo a tak se hosté mohli radovat z překvapivé výhry na hřišti Chvatěrub 0:1 a zaslouženě si odvezli důležité záchranářské tři body.

 

Autor textu Jiří Horvát

 



Sestavy


Vltavan Chvatěruby
K. Gruncl [-] - J. Růženec [-] , L. Fiala [-] , F. Tomáš [-] (46. Š. Hnik [-] ) , T. Svoboda [-] , V. Hrouda [-] (60. R. Matoušek [-] ) , J. Šabouk [-] (73. P. Rubeš [-] ) , F. Kroupa [-] , O. Kulovaný [-] , M. Lemon [-] , M. Louček [-]

TJ Start Mlékojedy
I. Željazkov [-] - A. Šimák [-] , T. Matucha [-] - J. Bendl [-] , J. Šmajda [-] , J. Hejsek [-] - L. Gerencséry [-] - T. Fingerhut [-] , J. Hádek [-] , P. Šmigol [-] (67. J. Krejčí [-] ) , M. Hruška [-]

ŽK: 68. F. Kroupa - 69. M. Hruška , 89. L. Gerencséry .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PRINC Jiří - NOVÁK Radim (N), FRAJBIŠ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.