Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tornádo si tříbodovým ziskem zajistilo POSTUP do Okresního přeboru


Branky


9. K. Dendis , 33. M. Furár , 42. P. Kočí , 46. P. Rom , 52. V. Krliš , 73. V. Krliš , 79. V. Krliš - 12. J. Bihary (vl.) , 66. P. Kratochvíl
0

Nejzajímavější zápas posledního kola – Hradiště potřebovalo získat tři body k tomu, aby v tabulce přeskočilo Druztovou a zajistilo si tak postup z druhého místa. Výborně hrající Prazdroj jim ale všechny snahy mohl zhatit, od zimní přestávky měl skvělou formu se šňůrou sedmi výher. Tornádo ale nakonec využilo neúplného kádru Prazdroje a slaví tříbodové vítězství společně s postupem do Okresního přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tornádo vyšlo za postupem slibně

Zápas se rozehrál velmi aktivně. Už ve třetí minutě přišla šance Ondřeje Houdka zblokovaná na rohový kop a následná nepřesná hlavička Václava Krliše. Hostí ale snahu soupeře nenechali bez odpovědi a v sedmé minutě zahrozili trestným kopem Jakuba Lva, který ale gólman Tornáda snadno chytil. První gólový zápis si připsalo Hradiště v 9.minutě. Na vlastní polovině poslal Martin Bezděk míč na Karla Dendise, který neatakován přešel až k bráně soupeře a střelou do šibenice dával na 1:0. Hráči Tornáda brzkým vedením zaspali. Tento krátký výpadek potrestal ve 12.minutě Pavel Kratochvíl, který po náběhu vystřelil na bránu a jeho střelu nešťastně zblokoval za záda svého golmana obránce Jan Bihary1:1. Hráči Hradiště si po inkasovaném gólu uvědomili, že se musí více snažit a začali být aktivnější. Bylo k vidění několik šancí jak domácího, tak hostujícího celku, po dvacetiminutovém gólovém půstu se ale skóre znovu otočilo ve prospěch Hradiště. Ve 32. minutě Karel Dendis dostal míč až k vápnu soupeře, přihrál Pavlu Romovi, který posunul na připraveného Martina Furára, ten se střelou do spodního rohu brány nemýlil – 2:1. Po několika akcích obou celků se síť Prazdroje rozvlnila znovu, gól však uznán nebyl kvůli ofsajdu Václava Krliše. Zanedlouho poté už ale padl gól, pro Tornádo tentokrát uznaný. Ve 42. minutě nahrával Václav Krliš Patrikovi Kočímu, který si míč posunul a s jistotou překonal brankáře Šůhu – 3:1. Do konce poločasu už zůstalo skóre stejné. 

Dominance domácích

 Z šaten se oba týmy vrátily aktivně. Se střeleckým štěstím a větší aktivitou ale přišli znovu domácí. Ti hned ve 46. minutě po střele Pavla Roma zvýšili na 4:1. Prazdroj několikrát znovu pohrozil, nejvíce trestným kopem, který ale skončil jen v rukavicích Jana Vondráčka. „Nedáš, dostaneš“ se Prazdroji vyplnilo hned vzápětí. V 52.minutě po přihrávce Patrika Kočího na Václava Krliše se domácí fanoušci mohli radovat z dalšího gólu – 5:1. Hostí se ale dokázali ještě prosadit. Po udělené žluté kartě z přímého kopu za vápnem snížil tvrdou střelou v 66.minutě Pavel Kratochvíl5:2. Domácí aktivní hru ale udrželi a dostali se znovu do několika šancí. Další gól připsal znovu Václav Krliš, který šel v 73.minutě  sám na bránu a proměnil – 6:2. Svůj hattrick dokončil Václav Krliš pár minut poté, kdy v 79.minutě po centru Patrika Kočího překonal naposledy za toto odpoledne gólmana Prazdroje Šůhu – 7:2. Konec zápasu už si Tornádo pohlídalo a získalo tedy potřebné tři body a zasloužený postup do Okresního přeboru. Gratulujeme.



Ohlasy k zápasu



SK Roudná
Miloš Krýda: Nebyli jsme v ideální sestavě, chyběli nám čtyři hráči. Domácí potřebovali tříbodový zisk a získali si ho dobrým výkonem.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - O. Houdek [-] (54. D. Vávra [-] ) , M. Furár [-] , K. Dendis [-] , O. Pytlík [-] , V. Krliš [-] (80. F. Šperl [-] ) , J. Bihary [-] , P. Kočí [-] , M. Bezděk [-] (85. S. Chudáček [-] ) , P. Rom [-] , J. Ženíšek [-] (57. M. Valeček [-] )

SK Roudná
P. Šůha [-] - R. Wais [-] , J. Lev [-] , J. Diviš [-] , D. Urie [-] , P. Hyneš [-] , M. Krýda [-] , P. Křepelka [-] , M. Beriac [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-]

ŽK: 60. M. Valeček - 25. J. Lev .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - VOLF Karel (N), KOLAŘÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.