Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Chotíkov dvakrát vedl, na body to ale nestačilo


Branky


0

Chotíkov se nenachází v záviděníhodné pozici, ale rozhodně nic nevzdává a dál se pere o další důležité body do tabulky. Tentokráte přivítal na svém hřišti silný tým Bolevce, měl skvělý vstup, ale veškerá snaha nakonec přišla vniveč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté měli skvělý vstup do utkání. Ve 12. minutě se domácí fanoušci mohli radovat a jednalo se o gól výstavní. Pavel Novák se opřel vší silou do balónu z voleje a ten i s pomocí tyče zapadl do brány. Namlsaný Chotíkov si poté vytvořil další šance, ale špatná koncovka znemožnila navýšení vedení. Už to vypadalo, že si domácí celek odnese do kabin jednobrankové vedení, když chvíli před poločasem utekl po levé straně Radek Haišman a svůj únik dotáhl až do gólového konce.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Chotíkov se nenechal zaskočit gólem do šatny a v 55. minutě si vzal své vedení zpět. Bolevec trochu zachyboval v obraně, čehož využil František Dobrý a střelou z úhlu rozvlnil síť. I nadále byl aktivnější domácí mančaft, ale opět přišlo vyrovnání. V 77. minutě se vytvořil chumel před brankou domácích, kde se nejlépe zorientoval Martin Zítek a prostřelil vše, co mu stál v cestě. A zanedlouho se začal plán Chotíkova na body bortit jako domeček z karet. Tentýž hráč se o pár minut později utrhl a samostatný únik proměnil. V poslední minutě přidal bolevecký Václav Kalčík další ránu, když dorazil do brány odražený balón.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Adam Bělohlavý (hráč): Z mého pohledu jsme měli šance, asi tak 10 tutovek, které jsme nedokázali proměnit a Bolevec z pěti střel vytěžil maximum.

SSC Bolevec B
Patrik Maruš (hráč): Zápas se nesl spíše v bojovném stylu a naštěstí jsme nakonec využili více šancí než soupeř.



Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Vojáček [-] - M. Hauer [-] , P. Novák [-] , P. Malata [-] , M. Bernas [-] , R. Ježek [-] , F. Dobrý [-] (92. P. Oulík [-] ) , J. Fryček [-] (46. A. Bělohlavý [-] ) , D. Kristl [-] , M. Rubáš [-] , P. Čech [-] (46. D. Kestler [-] )

SSC Bolevec B
J. Körner [-] - M. Zítek [-] , V. Kalčík [-] , R. Haišman [-] , L. Ficu [-] , M. Fleisner [-] , L. Fictum [-] , P. Maruš [-] , L. Běl [-] , M. Pelnář [-] , J. Sušánka [-]

ŽK: 44. M. Bernas , 60. P. Malata - 45. P. Maruš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - HÁDEK Michael (N), SEDLÁČEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.