2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spoje jistým výkonem dokráčely k vítězství


Branky


0

Žádný tým nejezdí na hřiště Spojů příliš rád, neboť to je tým, který nedá svoji kůži lacino a za žádného stavu se nevzdává. Sílu domácích tentokráte musel pocítit ambiciózní celek z Druztové, který ale neměl svůj den.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová se od úvodu prezentovala kombinační hrou, což ale domácím příliš nevadilo. Ti vše v naprosté pohodě ubránili a naopak hrozili z brejků. Jeden takový vyšel v 16. minutě, když dostal krásnou přihrávku za obranu David Bulant, který utekl obráncům a zakončil zkušeně k tyči. Po gólu postupně i hosté ubrali na síle a i přesnost trochu vázla. Oťukávaná v prvním poločase přinesla pouze jednu branku a bylo jasné, že je ještě vše otevřené.

Druhý poločas vypadal velmi podobně jako ten první. Hosté se prezentovali stále stejnou hrou, což bylo vodou na mlýn domácím, kterým hra na brejky vyhovovala. A podobná, respektive stejná byla i co se branek týče. V 74. minutě se dostaly Spoje ke střele, kterou ještě dokázal brankář Purkar vyrazit, na dorážku Marka Korandy byl ale krátký. Hostům se nepodařilo ani zdramatizovat utkání, a tak odjíždí z Plzně s nepořízenou. Za zmínku ještě stojí vylouení domácího Michala Brauna. Ten se musel klidit ze hřiště v 87. minutě po druhé žluté, respektive červeé kartě.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Marek Feiferlík st. (hráč): Soupeř měl převahu a my jsme skórovali po brejkových situacích.

TJ Sokol Druztová
František Rusňák (trenér): Nezvládli jsme zápas jako tým, špatný výkon ve všech směrech. Občas náznaky, soupeř nás přehrál chytrostí a byl i fotbalovější.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910 B
M. Feiferlík [-] - M. Jandoš [-] , J. Hrdlička [-] (84. O. Ladislav [-] ) , D. Bulant [-] , J. Schneider [-] , J. Reischig [-] , M. Koranda [-] , M. Braun [-] , J. Nosek [-] , M. Cigler [-] , T. Reischig [-] (77. P. Háva [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - V. Němeček [-] (46. J. Folk [-] ) , M. Hakr [-] , P. Ženíšek [-] , J. Hauptmann [-] (69. L. Paďour [-] ) , T. Roubal [-] (77. O. Kosa [-] ) , J. Šlauf [-] , J. Roubal [-] (46. T. Linda [-] ) , M. Beránek [-] , P. Jirka [-] , P. Fischer [-]

ŽK: 47. M. Braun - 58. J. Hauptmann . ČK: 87. M. Braun .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šlauf Jiří - VOLF Petr (N), FRÜHAUF Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.