3:2p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby oročily zápas a nakonec získaly dva body


Branky


31. T. Hric , 39. D. Štec - 7. M. Čopan , 25. P. Starý
0

Utkání dvou "béček", ve kterém měli oba dva celky stejnou šanci na vítězství se hrálo v Plzni na Nové hospodě. V takových utkáních je vždy důležité, kolik hráčů "áčka" pomůže svému týmu i v druhém mančaftu. V tomto ohledu na tom byl domácí celek lépe, ale hosté ukázali, že ani to jim v cestě za nějakým bodovým ziskem nezabrání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union polil všechny domácí fanoušky studenou sprchou už v 7. minutě. Kučera vyslal do úniku Michala Čopana, ten přehodil brankáře a s pomocí tyčky dostal balón za záda brankáře Hosnedla. A to nebylo zdaleka všechno, další eso z rukávu vytáhl hostující tým ve 25. minutě. Teocharis poslal kránou přihrávku do kapsy za obranu na naběhnutého Petra Starého, který poslal balón podél brankáře a s pomocí tentokráte druhé tyčky zvýšil vedení svého týmu na rozdíl dvou branek. Jenže ani tyto dvě branky nepoložily domácí tým, který se vrhl do útočení a ještě do poločasu bylo srovnáno. Nejprve se prosadil v 31. minutě po chybě hostujících obránců Tomáš Hric. A za osm minut se začínalo od nuly, utkání do nerozhodného stavu poslal Denis Štec, který opět využil lehkého zaváhání Unionu.

Druhý poločas by šel popsat jako souboj Vodních staveb s brankářem Unionu Karlem Jakešem. Zvítězil druhý jmenovaný, i když je nutno říci, že domácí mu často "pomáhali" svou nepřesnou koncovkou. Souboj došel až do penaltového rozstřelu, který lépe zvládl tým domácích a uštědřil hostům první porážku v této dovednostní soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň B
Petr Starý (vedoucí mužstva, hráč): Pár trestů z konce podzimu, k tomu Velikonoce a spousta lidí mimo Plzeň, výsledek byl, že se nás na zápas sešlo 12 s věkovým průměrem asi 37 let. Kdyby to "nekazili" dva mladíci, bylo by to přes 40. Hlavně obrana byla oproti podzimu komplet jiná. Takže jsme nečekali zázraky, zvlášť, když v sestavě domácích byli i čtyři hráči, kteří nastoupili včera za áčko. Většina zápasu odpovídala rozložení sil - Vodníci útočili, my bránili. Ale v úvodu jsme jim dali lekci produktivity, když jsme se dostali do dvou brejků, oba proměnili a vedli 2:0. Domácí poté trestali, do poločasu vyrovnali po našich chybách. Ve druhém poločas nás podržel brankář Jakeš, který pochytal tři nebo čtyři góly. Penalty jsme prohráli, ale bodem jsme určitě spokojení - s tou sestavou, s jakou jsme na zápas jeli, jsme asi ani s tím moc nepočítali.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - T. Hric [-] (75. M. Karas [-] ) , T. Pavlíček [-] , J. Fiala [-] (65. T. Frýdl [-] ) , M. Sýkora [-] - J. Větrovský [-] , T. Sýkora [-] , M. Peroutka [-] , M. Mařík [-] - D. Štec [-] , J. Haišman [-] -

TJ Union Plzeň B
K. Jakeš [-] - Z. Lhoták [-] , M. Trázník [-] , R. Falbr [-] , V. Jíra [-] - M. Volf [-] , K. Kučera [-] (73. M. Prcín [-] ) , L. Kučera [-] , R. Teocharis [-] , M. Čopan [-] - P. Starý [-]

ŽK: 32. T. Sýkora , 70. D. Štec - 33. M. Trázník , 43. V. Jíra , 67. K. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hačka Jakub - HAVEL Jaroslav (N), ŠIMŮNEK Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.