Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demoliční práce domácího týmu znamenalo vstřelení 10 branek do sítě Žeretic.


0

Kdo přišel na zápas Miletí B - Žeretice, tak se jistě nemýlil a po zápase musel vzpomínat na to, jak všechny branky vůbec padly. Nakonec se skóre zastavilo až na 10 brankách, což bylo pro hostující tým více než potupné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 6:0 pro domácí znamenal jasné vítězství a tři body.

Zápas v Erben aréně měli domácí hráči od začátku pod kontrolou a šli si jasně za třemi body do tabulky III. třídy. Utkání se odehrávalo ve velkém horku, ale přesto mělo  dobrou úroveň a diváci se od počátku zápasu nenudili. Milétin na soupeře vlétl a výsledkem byla 6. minuta, když se prosadil Lámr Tomáš - 1:0. To ale nebylo vše a domácí zvýšili stav utkání v 18. minutě, když se prosadil poprvé v utkání Balihar Pavel a bylo to 2:0 pro domácí tým. Poté byl na bitevním poli chvíli klid, ale kldi to byl před bouří. Ta přišla v 34. minutě, když dával Balihar Pavel na 3:0. Ten samý hráč zvýšil v 35. minutě na 4:0. Za tři minuty to bylo již 5:0 po brance Kulhánka Jindřicha. Poslední hřebíček do poločasové rakve byl přiražen v 42. minutě, když tenisového kanára vykouzlil Bartoníček Martin - 6:0. Pro domácí to byl poločas snů a hosté by se nejraději propadli, aby je již nikdo nenutil jít na hřiště do druhého poločasu.

Druhý poločas se dohrával jen z povinnosti a skóre ze zastavilo na 10:0.

Fotbal se ale hraje na 90. minut, takže hostující tým si musel vypít kalich hořkosti do dna a nastoupit do druhého poločasu musel. Nstoupit musel s tím, že se pokusí neinkasovat potupnou desítku a neodjet tak s obří ostudou. jejich přání bylo ale jenom zbožným přáním, protože domácí nohu z plynu nedali an pořád do soupeře bušili na 100%. I soupeř měl během zápasu nějaké šance, ale bez brankového efektu. V 65. minutě Kulhánek Jindřich dává na 7:0 a hosté jsou již zralí na ručník v květnovém parnu. V 77. minutě se na tabuli skóre objevuje osmička, když se prosazuje Drahoninská Marek - 8:0. Na 9:0 nula upravuje svým třetím gólem v zápase Kulhánek v 81. minutě a potupnou desítku dovršuje v 86. minutě Balihar Jan. Ostudný výkon a výsledek hostujícího týmu znamená konečný výsledek 10:0. Žeretice tedy budou mít v následujícím trenínkovém cyklu opravdu o čem přemýšlet.



Ohlasy k zápasu


SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (trenér Miletína B): Domácí načepovali hostům z Žeretic miletínskou 10. Zápas v Erben Aréně měli domácí od začátku pod kontrolou. Utkání hrané ve velkém horku, mělo dobrou úroveň, ale musíme přiznat, že hosté měli i v zakončení smůlu, když několik šancí špatně vyřešily a neskórovali. Za zmínku stoji, že za domácí po třech brankách dávali Kulhánek a Balihar. K prvnímu utkání v kariéře nastoupil v 45 letech Balihar Jan a hned se mu podařilo skórovat, když upravil na konečných 10:0. Domácí měli celé utkání jasně pod kontrolu,když mezi 20. až 40. minutou byli hosté zralí na ručník.Padli tři krásné branky a další mohly být v zápise,ale naše zakončení bylo většinou přetechnizované.Hosté,tabulkově výrazněji lepší,lapali po dechu. Ve druhém dějství se hrálo"na údržbu", což bylo často poznat i diváky neznalé této hry, avšak vše dopadlo bez jakékoliv "újmy na zdraví". Zkrátka celé utkání jsme měli absolutně pod kontrolou. Tabulkově se dá tento výsledek určit za překvapení kola. Chválit se tentokrát dá jedině celý kolektiv. Je vidět,že po lajdácky odehraném utkání v Robousích jsme chytli domácí body jak se má.Kvalitní výkon podal sudí Střížka,jenž svým citlivým výkonem,mnoho do zápasu nevstupoval. A ještě jednu pochvalu nemohu vynechat. Parádní divácká kulisa doprovázela tento zápas. Zejména děkuji divákům ze Žlunic a Sekeřic,jenž po celý boj stále byli výrazně slyšet.

Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - P. Balihar [-] (57. J. Balihar [-] ) , Š. Kulina [-] , M. Krátký [-] , M. Drahonínský [-] , M. Bartoníček [-] (46. F. Lánský [-] ) , D. Vondrouš [-] , T. Lámr [-] , O. Kožíšek [-] (53. M. Richter [-] ) , P. Blažek [-] , L. Fof [-] (29. J. Kulhánek [-] )

Žeretice
L. Řehák [-] - O. Novotný [-] (65. P. Holman [-] ) , P. Jebavý [-] , J. Jiránek [-] , T. Řeháček [-] , M. Honzák [-] , J. Rejha [-] (60. J. Volek [-] ) , J. Bílek [-] , Z. Lejdar [-] , M. Šeps [-] , K. Polanecký [-]

Hráči zápasu: P. Balihar , J. Kulhánek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Střížka Daniel - MENCL Milan (N), ZEMÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.