3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov porazil Železnicí B jasně 3:0.


Branky


19. M. Ouhrabka , 29. M. Ouhrabka (p.) , 31. L. Šoltys
0

Železnice nepřijížděla do Češova dobrém rozpoložení a jasným favoritem zápasu byl domácí tým z Češova, který také pozici favorita nakonec uhájil a připsal si tři body za jasné vítězství 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v poločase bylo o zápase rozhodnuto, když vyhráli domácí 3:0.

Očekával se vyrovnaný zápas těchto dvou týmů. Předpoklady před zápasem se nakonec nepotvrdily a Češov udával tempo utkání a byl po většinu utkání nebezpečnějším týmem. Domácí měli celé utkání jasně pod kontrolu, když mezi 20. až 40.minutou byli hosté zralí na ručník, protože inkasoval třikrát v tomto rozmezí minut. Padly tři krásné branky: nejdříve se v 19. minutě poprvé v zápase prosadil Ouhrabka Marek, který otevřel skóre zápasu a vstřelil důležitou branku na 1:0, druhou branku vstřelil tentýž hráč v 29. minutě – 2:0. V 31. minutě se prosadil domácí Šoltys Libor a bylo to 3:0. Mohlo to být podle vyjádření z domácích řad i více, ale jejich zakončení bylo většinou přetechnizované a nevedlo k brance. Hosté, tabulkově výrazněji lepší, lapali po dechu a nemohli se brankově prosadit.

V druhém poločase již branka nepadla a zápas byl ukončen za stavu 3:0 pro Češov.

Otázkou do druhého poločasu bylo, jestli se ještě hosté vzchopí a zápas nějakým způsobem ještě zdramatizují. Ve druhém dějství se ale hrálo"na údržbu" ze strany domácího týmu, což bylo často poznat i diváky neznalé této hry, avšak vše dopadlo bez jakékoliv "újmy na zdraví" . Zkrátka celé utkání měl domácí tým z Češova absolutně pod kontrolou, což bylo docela překvapením. Tabulkově se dá tento výsledek určit za překvapení kola. Chválit se tentokrát dá jedině celý kolektiv. Je vidět, že po lajdácky odehraném utkání v Robousích se domácí chytli za hlavu a za svůj výkon po zásluze brali tři body do tabulky III. třídy. Za to na druhé straně Železnice B neodehrála dobrý zápas a domů jede s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): Kvalitní výkon podal sudí Střížka, jenž svým citlivým výkonem,mnoho do zápasu nevstupoval. A ještě jednu pochvalu nemohu vynechat. Parádní divácká kulisa doprovázela tento zápas. Zejména děkuji divákům ze Žlunic a Sekeřic, jenž po celý boj stále byli výrazně slyšet.

TJ Sokol Železnice B
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Češov
T. Nožička [-] - P. Haken [-] (83. R. Vaněk [-] ) - V. Kořínek [-] (46. M. Benda [-] ) , J. Lukáš [-] , B. Strnad [-] - M. Ouhrabka [-] - L. Šoltys [-] , R. Pikeš [-] , J. Haken [-] (56. J. Szamko [-] ) , P. Jemelka [-] , L. Skopár [-]

TJ Sokol Železnice B
F. Mareček [-] (46. O. Morávek [-] ) - P. Míka [-] , T. Morávek [-] , K. Ziegelheim [-] , T. Rejmont [-] - M. Jakubec [-] , F. Procházka [-] - J. Vrabec [-] , T. Čapek [-] (46. J. Bednařík [-] ) , M. Daniš [-] (50. K. Ziegelheim [-] ) - D. Ivan [-]

ŽK: 69. T. Nožička - 47. F. Procházka , 88. T. Rejmont .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Střížka Daniel - ZAPADLO Vladimír (N), DANIŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.