Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 13:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka nestačila na Robousy a prohrála jasně 1:4.


Branky


0

Na sobotecké hřiště přijel tentokrát tým z Robou, který je v každém zápase nevyzpytatelným soupeřem a do Sobotky jeli hráči Robous s odhodláním v tomto zápase zvítězit a odvézt všechny tři body do tabulky III. třídy, což by bylo důležitým aspektem v boji o čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrály Robousy jasně 0:3.

Robousy přijely do Sobotky v dobrém rozpoložení a jejich cílem bylo v Sobotce se pokusit bodovat a připsat si tak cenné body do tabulky III. třídy. Od začátku zápasu byli hosté aktivnějším týmem a více se dostávali do zakončení. Odměna za jejich počáteční úsilí přišla na řadu v 9. minutě, když se prosadil Machačka Jiří z Robous a otevřel skóre zápasu 0:1. Aby toho nebylo málo, tak se v 20. minutě prosazuje Srb Marek, který zvyšuje vedení svého týmu na 0:2. Robousy jsou lepším týmem a domácí jsou dvoubrankovým mankem docela otřeseni. Ještě více je do bahna ponořil opět Machačka Jiří, který svůj dobrý výkon korunuje druhým gólem v brance brankáře Sobotky B Tanečka Michala a je to již 0:3. Poločasové vedení hostujících Robous 0:3 je překvapivým, ale zaslouženým výsledkem a domácí tým to bude mít v druhém poločase více než těžké, aby se zápasem ještě něco udělal. 

V druhém poločase se již stav měnil jen kosmeticky a hosté vyhráli 1:4.

Do druhého poločasu nastupovaly oba týmy v protikladném rozpoložení, protože vedení hostujících Robous si na domácí straně jistě nikdo nepředstavoval a bylo to pro přítomné velkým překvapením. Jestli si domácí o poločase něco řekli a chtěli se zápasem něco udělat, tak jim to moc dlouho nevydrželo, protože se stav zápasu v jejich neprospěch mění již v 49. minutě, když střílí branku hostující Wedlich Luboš a zvyšuje na hrozivých 0:4 z pohledu domácí Sobotky. Domácí se snaží, ale zápas již klidně pluje ke konci zápasu a k odvozu tři bodů do Robous. Čestný úspěch se domácím přeci jemo podařilo vstřelit, když se v 70. minutě prosazuje Bartoň Marek a stav zápasu je 1:4. Domácí již v tomto zápase více nestihli a mohou litovat prvního poločasu, který prohospodařili ve velkém stylu, což je stálo i možný bodový zisk ze zápasu. Tři body tak zaslouženě putují k hostujícímu týmu, který si spravil chuť po předchozích zápasech.



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka B
Přikryl Zdeněk (hráč Sobotky B): Zápas z naší strany byl nepovedený. U některých hráčů je třeba se zamyslet nad přípravou a nasazením (hlavně noc před zápasem). Robousy zaslouženě vyhrály. Pokud budeme chtít soutěž vyhrát, nezbývá nám než ve vzájemném souboji porazit Nemyčeves.

SK HOŠEK Robousy
Srb Marek (hráč Robous): Dneska jsme hráli v Sobotce, výhra 1:4. Tím jsme dali i naději Nemyčevsi na první místo. Do poločasu jsme si vytvořili několik šancí a proměnili jsme 3, takže stav 0:3 o poločase. Na začátku druhý půle jsme zvýšili na 0:4, kdy bylo skoro o vítězi rozhodnuto. Soupeř ale snížil na 1:4 a chtěl se dostat do zápasu, což se mu nepovedlo, takže si vezeme parádní 3 body domů



Sestavy


SK Sobotka B
M. Taneček [-] - V. Kunst [-] (82. J. Kužel [-] ) , J. Vích [-] (46. Z. Přikryl [-] ) , P. Procházka [-] , V. Bárta [-] (26. P. Chrpa [-] ) , J. Nývlt [-] (67. M. Bartoň [-] ) , L. Král [-] , L. Halbych [-] , J. Dušek [-] , J. Ort [-] (46. F. Stoklasa [-] ) , T. Klečal [-]

SK HOŠEK Robousy
L. Novotný [-] - J. Machačka [-] , J. Kynčl [-] , Z. Materna [-] , T. Vích [-] (50. L. Drbohlav [-] ) , M. Fejfar [-] , M. Srb [-] , M. Chýlek [-] , J. Holec [-] , L. Wedlich [-] (76. J. Sklenář [-] ) , J. Holec [-] (81. J. Janeček [-] )

ŽK: 36. L. Král , 41. J. Vích , 48. T. Klečal , 75. J. Dušek - 51. J. Holec .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Klein Matěj - MAJDL Josef (N), KALFEŘT Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.