2:1
(2:0)
72. T. Daňo
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětenice porazily Libuň těsně 2:1.


Branky


21. M. Šolc , 40. T. Jenda - 72. T. Daňo
0

Dětenice přivítaly ve svém stánku za krásného květnového počasí tým z Libuně a dal se očekávat vcelku vyrovnaný zápas, což se také potvrdilo, když domácí vyhráli nakonec jenom o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o výsledku utkání.

Dětenice přivítali na domácím hřišti soupeře z Libuně a jistě chtěl na domácím pažitu získat všechny tři body do tabulky III. třídy. Domácí se na začátku zápasu trochu nemohli dostat do hry, hosté dobře napadali domácí hráče a nedali domácím mnoho prostoru ke kombinační hře. Z optické převahy si však žádnou šanci nevytvořili a tak udeřilo na druhé straně. Po pohledné kombinaci na levé straně se k zakončení ve 21. minutě dostal kapitán domácích M. Šolc a podél brankáře skóroval – 1:0. Domácí přebrali iniciativu a byli a do konce poločasu lepším týmem. Tlak vyústil ve 40. minutě, kdy se z hranice šestnáctky krásně levou nohou trefil Jenda a stav zápasu byl – 2:0. Do konce poločasu se již stav zápasu nezměnil a tak se do kabin odcházelo za stavu 2:0 pro domácí borce z Dětenic.

Hosté už v druhém poločase nestačili vyrovnat a prohráli nakonec 2:1.

V kabinách obou týmů bylo jistě rušno, protože vedení 2:0 je často ošidné, což zná každý, kdo hrál fotbal na jakékoliv úrovni. Tento scénář se nezadržitelně blížil i na domácí hráče, protože ve druhém poločase však místo klidné a jisté hry domácí předváděli nepochopitelně chaotický výkon s malým pohybem, kterým umožnili hostím dostat se zpět do hry. Vše vyvrcholilo v 72. minutě, kdy po špatné rozehrávce domácího brankáře hosté vstřelili kontaktní gól, který vstřelil Daňo Tomáš a snížil stav zápasu z pohledu hostů na 2:1. V poslední čtvrthodině došlo v domácím týmu k několikerému střídání, které přineslo zlepšení a i nějaké šance, ale gól již nepadl. Nakonec se dá říci, že domácí byli o ten gól lepší a zaslouženě zvítězili a nakonec si připsali cenné tři body do tabulky III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Dětenice
Bobek Michal (funkcionář Dětenic): Nakonec se dá říci, že domácí byli o ten gól lepší a zaslouženě zvítězili a nakonec si připsali cenné tři body do tabulky III. třídy.

TJ Sokol Libuň
Drozen Jakub (trenér Libuně): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


Dětenice
J. Najman [-] - A. Mašín [-] (70. L. Rykl [-] ) , T. Jenda [-] (82. L. Dlask [-] ) , D. Kuzma [-] , M. Bacovský [-] , J. Rys [-] , M. Dlask [-] , M. Šolc [-] , M. Jozífek [-] , P. Siřínek [-] , R. Dlask [-] (78. M. Kubín [-] )

TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - J. Tyrychtr [-] , T. Daňo [-] , L. Zajíc [-] , J. Holec [-] , L. Dubravský [-] , J. Reinberger [-] , T. Veverka [-] , P. Dlouhý [-] , L. Němec [-] , O. Srb [-]

ŽK: 68. L. Němec .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Šťastný Martin - BACOVSKÝ Jan (N), VESELÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.