Hosté nakonec vyhráli 1:2 po penaltovém rozstřelu.


Branky


0

Vyrovaný zápas nakonec musely rozhodnou až pokutové kopy, které přisoudili jeden bod navíc hostujícímu týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka Drahoňovského na 1:0 pro Železnici

Domácí tým chtěl napravit dojem z předchozích zápasů v III. třídě a připsat si body do tabulky. Hoste přijeli do Železnice v počtu 14 hráčů, kteří přijeli odčinit prohru z minulého týdne.  První šanci měli hosté Martinem Krátkým, který trefil tyč domácí branky.  Poté domácí tým ze Železnice převzal iniciativu utkání a následně trefují střelou břevno branky hostů a ve 20. minutě otevírají skóre, když se prosazuje Drahoňovský a zvyšuje na 1:0 pro domácí hráče.  Do zbytku poločasu se hraje převážně mezi vápny obou týmů bez větších příležitosti na obou stranách, takže se již skóre zápasu nijak výrazně nezměnilo a do kabin se odcházelo za příznivého stavu pro domácí tým, který vedl po brance Drahoňovského 1:0.

Vyrovnání Miletína na 1:1 zařídil Pavel Balihar.

Do druhého poločasu nastupoval Miletín s odhodláním urvat nějaké body, a proto také hned o poločase prostřídal tři hráče. Domácí diváci si přišli na své, protože akce střídala akci na obou stranách fotbalového hřiště. Domácí měli i smůlu, když trefily tyč a břevno branky Miletína a zákonitě tak musel přijít trest v podobě inkasované branky. Hosté hrozily z brejku po stranách jen ne a ne trefit bránu. Miletím se nakonec prosadil v 75. minutě, když vyrovnává Pavel Balihar na 1:1.  Do konce zápasu byla ještě šance na vítězný gól na obou stranách, ale čarovali oba gólmani, jak domácí Šuk, tak miletínský Jaroslav Kafka a tak utkání skončilo pěknou remízou 1:1. Při penaltách byly úspěšnější Hoste z Miletína a odvážejí si dva body do tabulky III. třídy, což je pro ně jistě po průběhu zápasu úspěch a musejí být spokojení.

Bod navíc si připsal hostující tým.

V penaltovém rozstřelu uspěli hráči Miletína, kteří zvítězili v penaltách 3:4 a připsali si tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Kozák P. (jednatel Železnice): Domácí po celý první poločas byli lepším týmem, ale ujala se pouze jedna z několika šancí – a to technická střela o tyč z kopačky Drahoňovského. Druhý poločas měl na noze míč více Miletín, ale šance si vytvářela domácí rezerva. V 60. minutě pálil do břevna Drahoňovský a v 70. minutě - tentokrát do tyče – Beránek. Miletín vyrovnal chytrou střelou Balihara v 77. minutě. Konečný výsledek je spíše ztrátou dvou bodů pro domácí. O osudu utkání rozhodovali pokutové kopy, ve kterých hosté zvítězili 3:4. Celkem pohledné utkání okresní soutěže.

SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (vedoucí Miletína B): Domácí diváci si přišli na své akce střídala akci na obou stranách, domácí měli i smůlu když trefily tyč a břevno, Hoste hrozily z brejku po stranách jen ne a ne trefit bránu, AZ to přišlo 75. min vyrovnává Pavel Balu Balihar. Do konce zápasu byla ještě šance na vítězný gól, ale čarovali oba gólmani, jak domácí Šuk, tak miletínský Jarda Kafka a tak utkání skončilo pěknou remízou. Při penaltách byly úspěšnější hosté z Miletína a odvážejí si dva body.



Místo: Železnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Petr - DANIŠ Ondřej (N), FOF Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.