Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemyčeves překvapivě na domácím pažitu zdolala Dětěnice v poměru 3:1.


Branky


0

Nemyčeves na svém domácím pažitu přivítala soupeře z Dětenic a chtěla jistě zvítězit, což se jí nakonec podařilo a připsala si tři body do tabulky. Po průběhu zápasu asi nutno podotknout, že výsledek byl spravedlivý a domácí zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločasu se domácí dostali do vedení 1:0 po brance M. Ostrihoně

Domácí tým chtěl jistě na domácím hřišti své fanoušky potěšit a za vítězství si připsat tři body do tabulky III. Třídy, ale hostující tým z Dětenic nechtěl dát svoji kůži zadarmo. Do utkání proto vstoupili domácí hráči velmi dobře a již v 19. minutě se dostávají do vedení, když si hostující obránce srazil míč do vlastní sítě po centru M. Ostrihoně 1:0. Pak nastal kolotoč neproměněných šanci od hráčů Nemyčevse. Jak uvedl Tomáš Tomášek (hráč Nemyčevse): ,,kdyby jsme využili polovinu z nich, tak první poločas je 3:0.´´ Do konce prvního poločasu již branka nepadla. Domácí neproměňovali šance a na druhé straně hosté se vůbec do šancí nedostávali. Nemyčeves tedy po prvním poločase vedla a v druhém chtěla své vedení potvrdit.

Další dvě branky do sítě Dětenic rozhodly o vítězství 3:1.

Kdo si myslel, že se hosté do druhého poločasu hostující hráči zvednou, tak se bohužel mýlil, protože druhý poločas začal úplně stejně jako ten první a domácí tým měl hru pod kontrolou a vyústili z toho další šance. V 59. minutě přišlo uklidnění, když domácí Jan Janků krásně prošel přes tři obránce Dětenic a jeho centr zastavil hostující obránce rukou. Následně se kopala penalta, na kterou jde již tradičně Karel Hochman a zvyšuje na 2:0 pro domácí borce. Bohužel pro domácí tým hosté zužitkovali svoji ojedinělou šanci a v 72. minutě snižují na 2:1 a začínají stále více kousat. Jenže v 82. minutě po skvěle kombinaci Matěje Zítky, který ve vápně našel Tomáše Tomáška a ten nádherně patičkou upravil na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nemyčeves
Tomáš Tomášek (hráč Nemyčevse): Utkání velmi dobře odřídil Z.Materna a my jsme si zaslouženě připsali 3 body, když největším problémem byla proměňování šancí.

Dětenice
Rys Miroslav (trenér Dětenic): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Nemyčeves
M. Kateřiňák [-] - F. Vanda [-] (62. O. Homola [-] ) , M. Zítka [-] , V. Řada [-] (79. L. Hrdlička [-] ) , L. Sajdl [-] , T. Tomášek [-] , T. Trč [-] , J. Janků [-] , K. Hochman [-] , M. Ostrihoň [-] , L. Kolář [-]

Dětenice
J. Najman [-] - M. Kubín [-] , P. Siřínek [-] , M. Jozífek [-] , M. Bobek [-] (69. L. Rykl [-] ) - J. Rykl [-] (46. M. Řehák [-] ) , M. Bacovský [-] , D. Kuzma [-] , M. Šolc [-] - T. Jenda [-] , A. Mašín [-]

ŽK: 78. O. Homola - 37. A. Mašín .
Hráči zápasu: M. Kateřiňák , M. Ostrihoň - A. Mašín .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Materna Zbyněk - TRČ Roman (N), BACOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.