Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín B prohrál s Robousy 2:5.


Branky


0

V domácím zápase si Miletín B chtěl zahrát dobrý fotbal a potrápit soupeře z Robous. Hostující tým ale přijel v dobré náladě a bylo to znát, protože si nakonec  připsali hosté lehké vítězství a tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli Robousy 1:4.

Všichni přítomní diváci byli zvědaví, jestli se hostující tým oklepe z předchozí domácí porážky s Libání, v které vstřelil tři branky Horák Radek. Domácí tým z Miletína se dostal do rychlého vedení hned na začátku zápasu, když hráči využili rohový kop a změnilo se skóre na 1:0. Prosadil se domácí hráč Brentner Adam již v druhé minutě tohoto zápasu. Po několika minutách rozhodčí Jenčovský Miloš pískl penaltový kop pro hosty z Robous za hraní rukou v pokutovém území. K penaltovému kopu se postavil hostující brankář Novotný Lukáš a nemýlil se. Stav zápasu byl tedy srovnán na 1:1. Poté tým z Robous udeřil gólově do poločasu ještě 3x a s výsledkem 1:4 se šlo do kabin. Branky padly v tomto sledu: Holec Jiří v 27. Minutě na 1:2, Machačka Jiří v 29. Minutě na 1:3 a Wedlich Luboš v 37. minutě na zmiňovaných 1:4.

Poklidný druhý poločas přinesl jednu branku na každé straně a konečný výsledek 2:5.

Bylo jasné, že v poločasové přestávce byla v obou kabinách rozdílná nálada. Domácí jistě chtěli zastavit brankový příděl do jejich sítě a na druhé straně Robousy nechtěly v druhém poločase nic podcenit a v poklidném tempu si dokráčet pro tři body do tabulky III. třídy. Po přestávce na začátku druhého poločasu udělali domácí chybu v rozehrávce a z poloviny hřiště hosté zvýšili vedení na 1:5, když se podruhé v zápase v 49. minutě prosadil Holec Jiří (byl nominován do sestavy kola za svůj výkon). Do konce zápasu domácí z Miletína snížili pouze na 2:5, když v 59. minutě vstřelil svoji druhou branku v zápase Brentner Adam a tak si Robousy vezou 3 body za zaslouženou výhru a cenné tři body do tabulky. Odčinili tak hosté předchozí domácí porážku s Libání B



Ohlasy k zápasu


SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (trenér Miletína): Domácí se ujali vedení ve třetí minutě po rohu Adamem Brentnerem, ale pak až neskutečne domácí přestali úplně hrát a hosté toho plně využily a otočily na poločasových 1:4. Druhý poločas moc krásy nepobral a střelci na obou stranách skórovaly a upravily výsledek na konečných 2:5 pro hosty z Robous.

SK HOŠEK Robousy
Srb Marek (hráčr Robous): Zaslouženě si vezeme tři body domů do Robous po jasném vítězství 2:5.



Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - P. Blažek [-] , Š. Kulina [-] , T. Lámr [-] , O. Kožíšek [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , V. Knajfl [-] (55. M. Bartoníček [-] ) , A. Brentner [-] , J. Šotola [-] , P. Balihar [-] , J. Kulhánek [-] (46. D. Vondrouš [-] ) , M. Drahonínský [-]

SK HOŠEK Robousy
L. Novotný [-] - J. Machačka [-] , M. Srb [-] , M. Chýlek [-] , J. Kynčl [-] , J. Sklenář [-] , J. Holec [-] , Z. Materna [-] , J. Kraus [-] (73. D. Brendl [-] ) , L. Wedlich [-] , J. Holec [-] (16. J. Janeček [-] )

Hráči zápasu: A. Brentner - J. Holec .
Místo: Miletín. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - KOŽÍŠEK Tomáš (N), KALFEŘT Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.