Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov vyhrál zásluhou druhého poločasu na Podskalanem Podhradí B 5:1.


Branky


0

Češov po prvním poločase prohrával 0:1, ale nakonec zápas v druhém poločase otočil a nakonec zvítězil vysoko 5:1, když se třikrát prosadil Ouhrabka Marek, který vsítil čistý hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po prvním poločase prohrávali 0:1.

Utkání mezi Češovem a rezervou Podskalanu Podhradí rámovaly dva poločasy různých kvalit a úplně různého brankového průběhu. Domácí si nejspíše mysleli, že hosté nastupující pouze v jedenácti, a proto budou velice snadným soustem a odevzdají kůži zadarmo. Začátek tomu snad i nasvědčoval a Češov se tlačil do útočné fáze v úvodních chvílích zápasu. Během první čtvrthodiny tohoto zápasu si pšovští hráči vypracovali tři opravdu ložené šance, ale zakončení bylo slabé a branku nevstřelili a nedostali se do zaslouženého vedení. Hra se začala vyrovnávat a soupeř překvapivě udeřil před poločasovou přestávkou brankou na 0:1, když se prosadil Fiala Patrik v 42. minutě zápasu. Domácí hráče to velmi zmrazilo a v poločasové přestávce muselo dojít k psychickému uklidnění, které mělo směřovat k obratu v zápasu.

Češov zápas otočil a zvítězil na Podhradí B 5:1.

Do druhého poločasu bylo jasné, co musí ze strany domácích hráčů přijít, aby došlo k obratu zápasu. Druhé dějství bylo pevně v moci hráčů domácího Češova a začaly padat i branky (musely padat, protože vedoucí mužstva domácích nervózním divákům o poločasové přestávce slíbil výhru 6:1). Vyrovnání bylo docíleno již ve 48. minutě, když se poprvé v zápase prosadil Ouhrabka Marek – 1:1. Snad to přineslo úlevu do domácích řad a utkání v poklidu otočili, čemuž děkovali češovské legendy fandící od pomezní čáry. Postupně se prosadil v 60. minutě opět Ouhrabka – 2:1, v 70. minutě tentýž hráč zvyšoval na 3:1, v 77. minutě na 41 dával Strnad Borek a konečný účet zápasu uzavřel v 87. minutě Benda Miroslav.  Střelecky se po dlouhém čekání zaskvěl Ouhrabka, autor hattricku. Nejlepším borcem na straně domácích byl střední obránce Petr Jemelka. Tři body tedy po druhém poločase zaslouženě zůstaly v Češově.



Ohlasy k zápasu


Češov
Kulhánek Jindřich (vedoucí Češova): Střelecky se po dlouhém čekání zaskvěl Ouhrabka, autor hattricku. Nejlepším borcem na straně domácích byl střední obránce Petr Jemelka. U hostí bych vyzvedl brankáře Kracíka.

SK Podskalan Podhradí B
Dubský Pavel (trenér Podhradí B): Náš zápas kolidoval s utkáním áčka (bohužel mojí vinou), navíc ještě čtyři opory béčka nedorazily (ryby, melouch, házená, brigáda) , takže jsme to skládali hodně těžko a báli jsme se, aby to nedopadlo jako loni na jaře (10:0). V první půli nás podržel gólman Kracík a navíc jsme skórovali, když Fiala přechytračil ofsajdovou past. Do druhé půle nasadil Češov Láďu Kořínka, který hru uklidnil, rozdával balony, prosadil se střelec Ouhrabka , my už mleli z posledního (hlavně já) a výsledek se dostavil. Myslím si, že ten výsledek je pro nás až moc krutý, dalo se s nimi hrát.



Sestavy


Češov
T. Nožička [-] - P. Haken [-] , M. Benda [-] - J. Lukáš [-] (75. R. Vaněk [-] ) , J. Szamko [-] , J. Čonka [-] (46. V. Kořínek [-] ) , B. Strnad [-] - M. Ouhrabka [-] - P. Jemelka [-] , R. Pikeš [-] , L. Šoltys [-]

SK Podskalan Podhradí B
J. Kracík [-] - P. Fiala [-] , R. Obrmajer [-] , L. Jiránek [-] - M. Mauer [-] , F. Dobiáš [-] , P. Matouš [-] , J. Svoboda [-] - P. Dobiáš [-] - A. Bouška [-] , P. Dubský [-]

ŽK: 30. P. Jemelka , 76. V. Kořínek .
Hráči zápasu: T. Nožička , M. Ouhrabka - P. Fiala .
Místo: Češov. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kučera Jan - ZAPADLO Vladimír (N), TREJBAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.