0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov vyhrál v Libuni po vyrovnaném průběhu zápasu 0:2.


Branky


62. J. Čonka , 74. J. Haken
0

V Libuni se všichni diváci těšili na vyrovnaný zápas dvou sousedů v tabulce III. třídy. Česov přijel do Libuně s bojovnou náladou a snahou o získání bodů v souboji o osmé místo tabulky. Nutno podotknout, že jim jejich taktika vyšla na jedničku, ale nebudeme předbíhat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli - 0:0.

Krásné slunné počasí přivítalo oba týmy na hřišti v Libuni poslední dubnový den. Oba týmy byl vyrovnané jak podle stavby základního kádru, tak podle postavení v tabulce III. třídy, kde se pohybovaly na osmém respektivě devátém místě. V bráně domácích stál Tyrychtr Jan a branku hostí měl na starosti Nožička Tomáš (ten byl za svůj výkon nominován do sestavy kola III. třídy). Oba brankáři měli v prvním poločase výhodu, že ofenzivní hráči se ani jednou nedokázali prosadit. Poločas tedy odpískal rozhodčí Plíšek Martin za stavu 0:0 a podle jeho slov to fotbal velké úrovně tedy opravdu nebyl, když domácí skoro nevystřelili na branku a hosté na tom nebyli o mnoho lépe. Do druhého poločasu tedy bylo potřeba zlepšit úplně vše u obou týmů, aby se diváci dočkali alespoň jedné branky.

 

 

V druhém poločase rozhodlo o výsledku 12. minut ofenzivní smršti ze strany Česova.

V poločase si jistě v kabinách hráči i trenéři řekli své, protože se na fotbal moc dívat nedalo. Do druhého poločasu přišlo jedno důležité střídání, když od 46. minuty nastoupil na straně Češova Lukáš Josef, který vystřídal nevýrazného Šoltyse Libora a ve výsledku to byl výborný tak trenéra, protože střídající hráč dal fotbalu myšlenku a hostující tým byl díky tomu malinko lepším týmem na hřišti. Rozhodující chvíle zápasu přišli v rozmezí mezi 62. - 74. minutou, když se dvakrát prosadili hráči hostujícího týmu. V 62. minutě se prosadil Čonka Jan z Češova a stanovil skóre zápasu na 0:1, což byl rozhodující okamžik utkání. Potvrzení vedení přišlo v 74. minutě, když se prosadil Haken Jan, který vsítil branku na 0:2. V druhém poločase ještě jeho bratr Petr neproměnil pokutový kop, který odpískal rozhodčí Martin Plíšek. Konec zápasu byl tedy vysvobozením pro domácí hráče, kteří se v tomto zápase neprosadili a nakonec prohráli 0:2 a tři body tak putují do Češova. Výborně zápas odpískal rozhodčí Plíšek Martin.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libuň
Veselý Pavel (funkcionář Libuně): Dobrý večer, průběh nezáživného utkání : první poločas domácí hosty herně předčili, ale bohužel bez zakončení, hosté předváděli svůj klasický fotbal nakopávaných balonů a to jim nakonec přineslo tři body. Nejlepší domácí hráči - Ondra Srb a Láďa Němec, bohužel, ohlas trenéra se nedá publikovat, prostě bída.

Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): Zápas Libuň-Češov diváka určitě nenadchl. Domácí hráli důrazně a hodně nakopávali, čemuž jsme se hned v začátku přizpůsobili. Několikrát byla naše branka ohrožena ,ale obrana úspěšně vše uhlídala. Druhý poločas byl z naší strany lepší. Padly dvě branky a ještě jsme neproměnili penaltu. Domácí zlobili až ke konci. Jinak fotbal velmi "plakal" .Za nás nejlepší hráč:Jan Szamko.



Sestavy


TJ Sokol Libuň
J. Tyrychtr [-] - M. Válek [-] (57. J. Vích [-] ) , T. Daňo [-] , L. Dubravský [-] , J. Holec [-] , L. Zajíc [-] , L. Němec [-] , J. Reinberger [-] , P. Dlouhý [-] , T. Veverka [-] (82. J. Drozen [-] ) , O. Srb [-]

Češov
T. Nožička [-] - M. Benda [-] , P. Haken [-] - B. Strnad [-] , J. Haken [-] , J. Čonka [-] (70. R. Vaněk [-] ) , J. Szamko [-] - M. Ouhrabka [-] - L. Šoltys [-] (46. J. Lukáš [-] ) , R. Pikeš [-] , P. Jemelka [-] (57. R. Kosina [-] )

ŽK: 75. J. Holec - 75. R. Vaněk .
Hráči zápasu: T. Nožička , J. Haken , J. Čonka .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: Plíšek Martin - VESELÝ Pavel (N), ZAPADLO Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.