Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín díky prvnímu poločasu porazil Podskalan 2:6.


0

První májový den se očekával vyrovnaný zápas, i když favoritem byl podle předzápasových kurzů tým z Miletína. Domácí by raději zapomněli na první poločas hrůzy, protože v něm inkasovali čtyři branky. Tím pádem bylo po zápase již po 22. minutách hracího času.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný první poločas přinesl hostům vedení 0:4.

Domácí hráči jistě chtěli potěšit oko diváka a urvat na domácím hřišti všechny tři bodíky za slunného počasí. Bohužel pro domácí záložní tým to byl od začátku zápas blbec a rozhodnuto bylo již po prvním poločase tohoto zápasu, v kterém překvapivě udávali tempo hráči hostujícího Miletína. Zápas, který bezchybně řídil opět Martin Plíšek, byl prvních deset minut vcelku vyrovnaný. Poté ale přišel totální kolaps domácích hráčů v defenzivní části hřiště. V 11. minutě vstřelil první branku Balihar Pavel, který prostřelil domácího brankáře Mauera Michala. O dvě minuty bylo domácím ještě hůře, když se trefil Kulhánek Jindřich a je to 0:2. V 17. minutě dává Knajfl Václav již na 0:3. Desetiminutovku hrůzy pro domácí zakončil v 22: minutě Jalový Petr – 0:4. O zápase bylo tedy rozhodnuto po prvním poločase.

Vyrovnaný druhý poločas přinesl dvě branky na branou stranách a zápas byl ukončen za stavu 2:6 pro Miletín B.

Co se dělo v domácí kabině asi netřeba říkat, protože stav 0:4 jistě pochvalu od trenéra domácích nepřinesl. Bohužel se stavem 0:4 jde již těžko něco udělat, úkolem je spíše neinkasovat debakl, což se nakonec domácím podařilo. V 62. minutě z pohledu domácích koriguje domácí Zachoval Richard, který zkazil nulu brankáři hostí Kafkovi a je to 1:4. Na 2:4 v 76. minutě snižuje Obrmajer Radek, ale to je vše, co Podskalan stihl dokázat. Následně totiž hostující tým vstřelil také dvě branky. Nejprve se prosadil v 78. minutě Drahoninský Marek – 2:5 a na 2:6 zvyšuje v 90. minutě Zdeněk Dominik. Tento stav se již nezměnil a tak Miletín B po dobrém výkonu odváží z kopce všechny tři body do tabulky III. třídy. Domácí naopak nezvládli především první poločas, a proto si body nezasloužili.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí B
Dubský Pavel( Podhradí B): Marodka v áčku se odráží i ve výkonech béčka, musíme být trpěliví a je dobře, že se v týmu zabydluje dost mladých hráčů, kteří jednou budou, doufejme táhnout i áčko. První půle byla opravdu hrozivá, ale po inkasování páté branky na začátku druhé půle jsme převzali iniciativu a přišly šance a i branky a nikdo by se nedivil, kdyby zápas skončil třeba jednobrankovým rozdílem. V závěru hosté dvakrát skórovali do otevřené obrany. Za zmínku stojí, že Richard Zachoval skóroval ve věku 46 let a 255 dní, čímž se stal nejstarším hráčem v dějinách Podskalanu, který skóroval v mistrovském zápase a překonal můj rekord ze září 2015. Ale já si ho vezmu zpět.

SK Miletín B
Kulhánek Jindřich (vedoucí Miletína B): V neděli jsme vyrazily na venkovní zápas do Warburk arény na Podhradí, po problémech se sestavou jsme odjížděli plni elánu v počtu 13 natěšených hráčů. Po úvodní oťukávané jsme se konec ne trefily. Pavlem Baliharem a aby toho nebylo málo za tři minuty dává Petr Jalový na 0:2 . Do poločasu jsme ještě přidali dvě trefy, kdy se trefil Jindřich Kulhánek a Václav Knaifl. Druhy poločas nám herně moc nevyšel, bylo znát citelně zvolnění na tempu a ležernost hostujících hráčů a tak jsme dovolili domácím po zbytečných chybách dvakrát skórovat, a i když druhý poločas nebyl z naší strany ideální i my jsme dokázali skórovat, dvakrát se prosadil Marek Drahoninský a jednou Dominik Zdeněk.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí B
M. Mauer [-] - P. Kodym [-] , P. Fiala [-] , J. Ramšák [-] , R. Veselý [-] - P. Matouš [-] , J. Svoboda [-] , L. Jiránek [-] , R. Obrmajer [-] - R. Zachoval [-] (78. M. Volný [-] ) - F. Dobiáš [-] (46. A. Bouška [-] )

SK Miletín B
J. Kafka [-] - P. Balihar [-] (46. J. Šotola [-] ) , M. Richter [-] , J. Kulhánek [-] , P. Jalový [-] , M. Drahonínský [-] , J. Hátle [-] , T. Lámr [-] (80. D. Zdeněk [-] ) , O. Kožíšek [-] , V. Knajfl [-] , L. Nosek [-]

Hráči zápasu: R. Obrmajer - V. Knajfl , P. Jalový .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 33. Rozhodčí: Plíšek Martin - DUBSKÝ Pavel (N), KRACÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.