Libáň přejela domácí tým z Robous překvapivě jednoznačně 0:4.


Branky


22. R. Horák , 29. R. Horák , 85. R. Horák , 88. H. Tu
0

Robousy jako šestý tým tabulky přivítal souseda z tabulky z Libáně a podle zápasových předpokladů se mělo jednat o vyrovnaný zápas. Ale když má někdo v týmu Radka Horáka, tak se nemusí často o výsledek bát, což je i případ Libáně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodly dvě branky Horáka z Libáně.

Robousy se chtěly v tomto krásném slunném počasí posledního dubnového dne představit v dobrém světle a potěšit diváky dobrým výkonem. Se stejným cílem ale přijely i hráči z Libáně a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas, čemuž nasvědčovalo i postavení obou týmů v tabulce III. třídy. Ze začátku se předpoklady naplňovaly a diváci viděli vyrovnaný zápas. Rozhodující okamžik zápasu nastal v 22. minutě, když nastal asi zásadní okamžik utkání, když svoji první branku v utkání vstřelil hrající trenér Libáně Horák Radek a stanovil na 0:1. O sedm minut později v 29. minutě to již bylo 0:2, když se opět prosadil nejlepší hráč na hřišti Horák Radek a upravil skóre zápasu na 0:2. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a poločas byl ukončen za stavu 0:2, díky dvou brankám libáňského Horáka.

Další dvě branky Libáně znamenají vítězství 0:4.

Co se dělo v kabinách je asi úplně pro fotbalové nadšence jasné. Na straně domácích je potřeba zmobilizovat síly a pokusit se o zvrat utkání a hlavně vstřelení brzké kontaktní branky do sítě Libáně, kterou střežil brankář Miech Lukáš. Naopak v kabině Libáně byla jistě cítit spokojenost, ale jak je moc dobře známo, tak výsledek 0:2 je ošidná záležitost a mnohokrát se stalo, že prohrávající tým utkání otočil. To ale nebyla záležitost tohoto utkání, protože Libáň zápas zvládla s bravurou. V obranné řadě hráli hosté bez chyb a v útočné fázi byli neustále nebezpeční, což potvrdili v poslední desetiminutovce, když svoji třetí branku v 85. minutě vstřelil hráč utkání Horák Radek. Debakl domácího týmu pak ještě brankou podtrhl Tu Hai Linh, který dával v 88. minutě na konečných 0:4. Pro domácí krutý výsledek, pro Libáň zasloužené vítězství a tři body do tabulky III. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK HOŠEK Robousy
Bouchal Jaroslav (hráč Robous) a Matějka Pavel (trenér Robous): K tomuto zápasu a výsledku není třeba komentář, protože výsledek hovoří za vše.

TJ Sokol Libáň B
Horák Radek (trenér Libáně): Před tímto zápasem jsem měl obavy nejen zda budeme schopni tento zápas důstojně odehrát z důvodu zápasu A mužstva ve stejný termín, ale hlavně také z našeho soupeře, který má ve svých řadách fotbalisty s plno zkušeností z vyšších soutěží. Na konec se nám podařila dát dohromady jedenáctka odvážných. Taktika před zápasem byla dána jasně, jak mě velí jako hráči, který má rád útočný fotbal ordinuji útočný styl fotbalu s presingem a se vším co k tomu patří. To byl náš prvotní plán, samozřejmě člověk míní, fotbal mění. Průběh dá se říci celého zápasu byl celkem jasný, domácí celek byl po celou dobu zápasu lepší s plno možností ke skórování cca 30 rohů, tyč, břevno. Z tohoto zápasu musím vyzvednout hlavně celou obranu v čele s brankářem Miechem, který začíná nabírat na jaře dobrou formu a skvělými zákroky nás dovedl k zisku tří bodů, dokonce v hokejovém žargonu 0+2, kdy se mu podařilo z výkopů najít přesně útočníka, který skóroval přímo z jeho rozehrávky, vlastně všechny čtyři góly padli po brejkových situací.  Chci poděkovat všem za skvělý přístup v tomto zápase za bojovnost a nasazení.



Počet diváků: 34. Rozhodčí: Jenčovský Miloš - DRBOHLAV Jaroslav (N), KOTALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.